Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το καλοκαιράκι βρίσκεται προ των πυλών και το Σάββατο 21/5 στις 21.00 ο Σάκης Ρουβάς υποδέχεται ένα Παγωτό στη σκηνή του The Masked Singer! Αλήθεια ποια είναι η συνταγή για το τέλειο σπιτικό παγωτό; Η νέα Μάσκα δεν έχει κανένα πρόβλημα να την αποκαλύψει δηλώνοντας μάλιστα ότι ο χρόνος προετοιμασίας είναι μόλις 10 λεπτά!

Πριν όμως πάρουμε μία γεύση για το τι μπορεί να κάνει στη σκηνή του THE MASKED SINGER, το Παγωτό ξεκινά με ένα challenge! Χρησιμοποιώντας μία Magic Eight Ball προκαλεί τον Νίκο Μουτσινά, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Αθηνά Οικονομάκου και τον Θοδωρή Μαραντίνη να κάνουν τις ερωτήσεις τους! Η Magic Eight Ball δίνει τις πιο αινιγματικές απαντήσεις και ξεσηκώνει τους Detectives. Ποιον θεωρεί καλύτερο στο μάντεμα; Σε ποιον βγάζει «γλώσσα» δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να κερδίσει;

Το trailer του νέου επεισοδίου The Masked Singer

Πώς είπε το "ναι" στο Masked Singer ο Θοδωρής Μαραντίνης

Τι σας έκανε να πείτε το «ναι» στην κριτική επιτροπή του «The Masked Singer»;

«Κατ' αρχάς με ιντρίγκαρε η διαφορετικότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα μουσικά σόου, καθώς και το στοιχείο της "εξερεύνησης", αφού θα πρέπει να ανακαλύψουμε το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη μάσκα, με ελάχιστα μόνο στοιχεία και από τη φωνή του. Επίσης με ενθουσίασαν οι μάσκες! Αυτό βέβαια που έπαιξε καταλυτικό ρόλο ήταν η υπόλοιπη ομάδα των κριτών και το σύνολο των συντελεστών, που θεωρώ πως είναι οι ιδανικοί για ένα τέτοιο πρότζεκτ».

Σας αγχώνει που κάτω από τη μεταμφίεση θα κρύβεται , κάποιος διάσημος και εσείς θα πρέπει να τον κρίνετε;

Ο βασικός στόχος της διαδικασίας είναι να αναγνωρίσου με το πρόσωπο και όχι να κριθεί για τις τραγουδιστικές του ικανότητες. Σαφώς και θα ασχοληθούμε με την απόδοσή του επί σκηνής συνολικά, αλλά πάντα με στόχο να ανακαλύψουμε ποιος είναι ο... masked singer»

Χρειάζεται η επιτροπή να έχει χημεία μεταξύ της, αλλά και με τον παρουσιαστή, ή αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό για την επιτυχία ενός σόου;

«Θεωρώ πως είναι, αν όχι το σημαντικότερο, σίγουρα ένα από τα πιο βασικά συστατικά επιτυχίας ενός τέτοιου σόου. Και ευτυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση η χημεία και των "ντετέκτιβ" αλλά και του παρουσιαστή είναι δυνατή και με έντονη διάθεση για χιούμορ και πειράγματα».

Θα δούμε κι εσάς να τραγουδάτε στη σκηνή;

«Μόνο αν διαλέξω τη στολή και τη μάσκα!»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Έκτακτες εξελίξεις με το The Voice - Έγινε γνωστό πως...

Έρχεται μετά τις «Σέρρες» - Η νέα σειρά που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1+