Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σαββατοκύριακο με νέα επεισόδια του Πιο Αδύναμου Κρίκου (ο οποίος βέβαια σε λίγο καιρό σταματάει από τον ΣΚΑΪ). Δεκαέξι απίστευτοι παίκτες με όρεξη για παιχνίδι βρίσκονται αντιμέτωποι με τον Τάσο Τρύφωνος που έχει όρεξη για πείραγμα και αιχμηρά σχόλια.

Οι παίκτες μπαίνουν στη ροή του παιχνιδιού και μας χαρίζουν απίθανες στιγμές με απαντήσεις που αφήνουν άφωνο τον Τάσο. Όσο περνά η ώρα, η μάχη συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον αλλά γρήγορα, έρχονται τα πάνω κάτω: ο Βόλος μετακομίζει (πάλι!) και τα Τρίκαλα δημιουργούν σύγχυση – τελικά πόσα είναι και πού βρίσκονται;

Κάποιος σαμποτάρει την καλή πορεία της ομάδας και κάποιος δεν έχει λόγο να παραμείνει στο στούντιο.

Ποιος θα κατέβει έναν σταθμό πριν από το τέρμα του ταξιδιού και ποιος θα είναι Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος;

Νέα επεισόδια, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου στις 18.40, στον ΣΚΑΪ.

Από τον Αδύναμο Κρίκο στο... The Price is Right

Ένα τηλεπαιχνίδι από τα παλιά φαίνεται πως θα επανέλθει τηλεοπτικά, αυτή τη φορά μέσα από τη μικρή οθόνη του ΣΚΑΪ. O πρωτότυπος τίτλος του είναι «The price is right» κι έκανε ντεμπούτο στην Αμερική το... 1972. Μάλιστα μέχρι σήμερα σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες αφού ανανεώνεται συνεχώς. Αν σας θυμίζει κάτι δεν κάνετε λάθος. Το πρόγραμμα προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 το 1991 με παρουσιαστή τον Ηλία Μπενέτο.

The Price is Right ΣΚΑΙ

Ο ΣΚΑΪ λοιπόν επεξεργάζεται την ιδέα να το εντάξει στο πρόγραμμά του προκειμένου να αντικαταστήσει τον «Πιο αδύναμο κρίκο» που δεν θα συνεχίσει την προβολή του στο κανάλι του Φαλήρου. Ομως το τηλεπαιχνίδι με τον Τάσο Τρύφωνος δεν είναι και τόσο... αδύναμο καθώς η εταιρεία παραγωγής βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΕΡΤ ώστε τη νέα χρονιά να το παρακολουθούμε στη δημόσια τηλεόραση με τον ίδιο παρουσιαστή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έσκασε» η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Dot

Cash or Trash: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας