Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την Πέμπτη 12 Μαΐου, στη 01:00 στο MEGA, το «Night Out» βγαίνει ξανά στους δρόμους και βάζει τις πιο απίθανες προκλήσεις στους καλεσμένους του.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στο λεωφορείο της εκπομπής την Εβελίνα Παπούλια. Η πρώτη πρόκληση που περιμένει την αγαπημένη ηθοποιό είναι να απαντήσει στις ερωτήσεις της αδιάκριτης «ανάκρισης».

Στην επόμενη στάση του «Night Out», η καλεσμένη μπαίνει σε ένα «Δωμάτιο Πανικού» και μας δείχνει πώς αντιδρά όταν θυμώνει και θέλει να… τα σπάσει όλα!

Night Out Εβελίνα Παπούλια Θεοχάρης Ιωαννίδης

Οι δοκιμασίες συνεχίζονται με την Εβελίνα Παπούλια να τολμάει να βάλει το χέρι της σε δυο κουτιά γεμάτα με σκουλήκια και αράχνες. Στη συνέχεια, παίζει «Θάρρος ή Αλήθεια» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στο πλαίσιο του παιχνιδιού κάνει μια απολαυστική φάρσα στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

Στο λεωφορείο του «Night Out» εισβάλλει o συμπαρουσιαστής της στη ραδιοφωνική της εκπομπή, Διονύσης Καστόρας.

Το «Night Out» ολοκληρώνεται με μια εξομολογητική συζήτηση ανάμεσα στην Εβελίνα Παπούλια και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out Restaurant, εκεί όπου θα δημιουργήσουν και το καθιερωμένο TikTok βίντεο.

Το trailer του Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Ετοιμάζει δική της εκπομπή η Εβελίνα Παπούλια;

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα ontime, αναμένεται να δούμε την ηθοποιό σε έναν νέο ρόλο και συγκεκριμένα φαίνεται πως θα αναλάβει την παρουσίαση της δικής της ψυχαγωγικής εκπομπής στην ΕΡΤ.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει μάλιστα πως το project αυτό θα έχει έντονο το στοιχείο της μουσικής και του χορού, με καλεσμένους πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σούσουρο» στο Star με τον Τροχό της Τύχης - Χαρές για τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Το Βραχιόλι της Φωτιάς: Τρανταχτά ονόματα στη νέα σειρά της ΕΡΤ - Αποκλειστικό