Το πρωί της Πέμπτης (28/4), η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο αν μένει στο ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ποια είναι τα δύο σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον, τονίζοντας βέβαια πως τον τελευταίο καιρό στα κανάλια τραβάνε οι ψυχαγωγικές εκπομπές, ενώ πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια είχε ξεκαθαρίσει πως δεν τίθεται προς το παρόν τουλάχιστον θέμα για το τέλος του Love it.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου στο ΣΚΑΪ

«Εγώ ξέρω ότι παραμένει παιδιά. Εγώ έμαθα πως θα υπάρξουν αλλαγές σε πολύ υψηλόβαθμα στελέχη. Κάποιες αποχωρήσεις και κάποιο πρόσωπο που μπορεί να βρίσκεται λίγο πιο κάτω να πάει πιο πάνω. Το ένα σενάριο είναι αυτό. Ξέρω πως έχει γίνει μια κουβέντα με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Το δεύτερο σενάριο που προβληματίζει είναι πως αυτή την περίοδο τραβάνε οι κοινωνικές εκπομπές. Ο προβληματισμός όμως είναι πως αυτό μπορεί να μην τραβήξει για πολύ καιρό ακόμη. Δεν ξέρουν αν από Σεπτέμβριο θα έχει ο κόσμος την ίδια διάθεση. Αυτός είναι ο ενδοιασμός τους για το αν παραμείνει η Ιωάννα. Δεν είναι με την Ιωάννα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου για την προσωπική της ζωή

Με αφορμή μία συνέντευξη που παραχώρησε η Ματίνα Ζάρα στην εκπομπή Love it, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για τα όσα ακούγονται ανά καιρούς για την προσωπική ζωή κάποιου.

Η ίδια εδώ και κάποιους μήνες είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά (δείτε εδώ φωτογραφίες από την εξόρμησή τους) και έχει επιλέξει να κρατάει τη σχέση της αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Θέλω να πω… Όχι δεν θα πω κάτι… Ωραία, θα πω!

Θέλω να πω ότι γενικά αν είσαι ένας άνθρωπος που δεν μοιράζεται τα προσωπικά του και τις σχέσεις, γιατί τα προστατεύει ή έτσι είναι η φιλοσοφία του, αλλά βγαίνουν πράγματα τα οποία δεν συμβαίνουν και εσύ δεν τα αναιρείς, δεν τα διαψεύσεις, δεν ασχολείσαι συνεχίζουν αυτά να ασχολούνται μαζί σου.

Και κάποια πράγματα τα οποία δεν στέκουν αλλά και να έστεκαν, πιθανώς, σε ακολουθούν ενώ εσύ έχεις κάνει τα βήματα σου και προχωράς. Μόνη, όταν χωρίζεις με κάποιον είναι κακό γιατί καθένας μας δεν ορίζεται είτε από προηγούμενες σχέσεις, εφόσον είναι στο παρελθόν, είτε από πιθανότητες ανθρώπων που θα μπορούσαν να είναι μαζί.

Είμαστε αυτό που είμαστε σε κάποια φάση και με αυτούς που επιλέγουμε να είμαστε… είμαστε και δεν χρειάζεται και να το κρύβουμε αλλά δεν χρειάζεται και να το διατυμπανίζουμε», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.