Με μία λιτή ανακοίνωση, το Open έκανε γνωστό πως αυτό το Σάββατο (16/4) πρόκειται να αλλάξει μέρος του προγράμματός του.

Πολλά κανάλια αρχίζουν σιγά σιγά να αλλάζουν τα προγράμματά τους ενόψει της Μ. Εβδομάδας, ενώ αναμένεται να δούμε και από το «Ανοιχτό Κανάλι» σειρές και ταινίες θρησκευτικού περιεχομένου (δείτε εδώ πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα της ΕΡΤ).

Τι αλλαγές θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο Open

Το Σάββατο 16/04 στη 01:30 θα μεταδοθεί η ξένη αστυνομική σειρά «CRIMINAL MINDS» S11 ep 18, αντί για την εκπομπή «ENGINE POWER».

Κίνηση ανθρωπιάς από το Open για το Πάσχα

To OPEN αυτό το Πάσχα στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στέλνει το μήνυμα «Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο», για να μπορούν να χαμογελάσουν όλα τα παιδιά που το έχουν τόσο ανάγκη.

Με συνεχή προσήλωση στην αρωγή ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και αυτό το τόσο δύσκολο Πάσχα, υπό τη σκιά της πανδημίας και των επιπτώσεών της, αλλά και του πολέμου στην Ουκρανία, το OPEN στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τους σκοπούς του.

Κανείς δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος στην απόγνωση που βιώνει ένα παιδί, όταν δεν έχει τα απαραίτητα για να ζήσει. «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εδώ και 26 χρόνια, συνεχίζει να δίνει καθημερινές μάχες για τα παιδιά, ανταποκρίνεται στο κοινό αίσθημα και αναλαμβάνει δράση, οργανώνοντας εξειδικευμένες και ολιστικές δράσεις για την ανακούφιση και φροντίδα τους.

Open Το Χαμόγελο του Παιδιού

Φιλοξενία των παιδιών και των μητέρων τους, υποστήριξη παιδιών με προβλήματα υγείας, εξασφάλιση τροφίμων και βασικών ειδών και τόσα άλλα, που συνεχώς προκύπτουν, είναι μόνο κάποιες από τις έκτακτες ανάγκες που πρέπει να καλυφτούν.

Για να τα καταφέρει ο Οργανισμός και φέτος το Πάσχα, πρέπει όλοι να υποστηρίξουμε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Να γεμίσουμε το πασχαλινό τραπέζι που θα δώσει σε κάθε ευάλωτο παιδί και οικογένεια ό,τι πολυτιμότερο έχει: το Χαμόγελο!

Στηρίζουμε το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού»

  • Καλούμε στο 19810 ή στέλνουμε μήνυμα
  • Σταθερό: 2,60€/κλήση με ΦΠΑ & τέλος σταθερής τηλεφωνίας
  • Κινητό: 2,48€/κλήση ή sms με ΦΠΑ από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας 12% ή 15% ή 18% ή 20% ανάλογα το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του παγίου ή του πακέτου χρόνου ομιλίας

Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Ακόμα και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη!

TAGS