Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Σασμός, η σειρά που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη μέρα προβολής της, έχει πάρει το πράσινο φως για να συνεχίσει και του χρόνου στον ALPHA (δείτε εδώ ποιες άλλες σειρές θα συνεχιστούν).

Η βεντέτα των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων δεν θα λήξει σε λίγες ημέρες με τη δίκη του Αστέρη αλλά θα περάσει ακόμα από χίλια κύματα. Για να παρέλθει ο λεγόμενος «Σασμός» θα πρέπει να χυθεί αρκετό αίμα αλλά και να δημιουργηθεί νέα ζωή... Και όλα αυτά για να τα δούμε, θα πρέπει να περάσουμε ακόμα μία σεζόν μπροστά από τους δέκτες μας.

Τι θα γίνει με τη Μαρία Πρωτόπαππα και τον Ορφέα Αυγουστίδη στον Σασμό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη σε όλα τα περίπτερα, επειδή ακούστηκε πως πολλοί από τους πρωταγωνιστές (Ορφέας Αυγουστίδης και Μαρία Πρωτόπαππα) δεν θα συνεχίζουν καθώς έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο να παίξουν στον δεύτερο κύκλο του «Νησιού» της Βικτόριας Χίσλοπ, σας ενημερώνουμε πως οι ηθοποιοί αυτοί θα βρίσκονται σε δύο σειρές ταυτόχρονα. Δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά που θα συμβαίνει αυτό.

Σασμός αποχώρηση πρωταγωνιστών

Τι θα δούμε σήμερα (13/4) στον Σασμό

Η ώρα της κατάθεσης της Αργυρώς έφτασε. Θα αντέξει την πίεση; Το χωριό βρίσκεται στον πυρετό της δίκης, ενώ ο Αστέρης στωικά υπομένει τη μοίρα του.

Η Καλλιόπη βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς βλέπει τα πράγματα να παίρνουν άσχημη τροπή για τον γιό της. Η Θοδώρα θα κάνει μία προσπάθεια να κυνηγήσει τα όνειρα της και να κάνει… στροφή στα επαγγελματικά της.

Το γράμμα του Αστέρη θα φτάσει στα χέρια της Αργυρώς με έναν απροσδόκητό τρόπο. Πώς θα αντιδράσει εκείνη; Ο Καραπάνος κι ο Γεράσιμος έχουν ξεκινήσει ένα παιχνίδι επιβολής, ενώ η Στέλλα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη, που εγκυμονεί… «εκρήξεις».