Οριστικοί τίτλοι τέλους έπεσαν στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη, Αυτό είναι Σαββατοκύριακο. Η μεσημεριανή εκπομπή του Open σταμάτησε μετά τη διακοπή που υπήρξε στο κομμάτι της ψυχαγωγίας του σταθμού για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Μέχρι στιγμής, η παρουσιάστρια δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, αν και σήμερα έκανε μία πολύκροτη ανάρτηση για την υπόθεση της Πάτρας στην οποία ανέφερε το κόψιμο της εκπομπή της (δείτε εδώ τι έγραψε).

Γιατί κόπηκε η εκπομπή της Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη και η ομάδα της μάλιστα, έχουν μείνει εκτός τηλεοπτικού αέρα όλο αυτό το διάστημα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, ένα από τα προβλήματα που προέκυψαν με την εκπομπή είχε να κάνει με το ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν θέματα με την εταιρεία παραγωγής, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μην πληρωθούν το τελευταίο δίμηνο για τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.

Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή ενημερώθηκαν και όλοι οι εμπλεκόμενοι από την εταιρεία παραγωγής ότι η εκπομπή θα μείνει εκτός αέρα, ενώ καταβλήθηκαν και τα δεδουλευμένα του Φεβρουαρίου και ένα κομμάτι από τον Μάρτιο. Αυτό γιατί η εταιρεία θεώρησε πως από τη στιγμή που δεν προβλήθηκε η εκπομπή με απόφαση του σταθμού, χάθηκαν έσοδα και άρα δεν μπορεί να καταβληθεί ολόκληρος ο μισθός.

Η ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές που έφερε και το οριστικό τέλος στη συνεργασία τους και το κόψιμο της εκπομπής, ήταν το γεγονός ότι το Open αποφάσισε να μην προβάλει την εκπομπή μέσα στο Πάσχα και αντ' αυτού να παίξει ελληνικές ταινίες.

Νικολέττα Ράλλη εκπομπή Open

Το σχόλιο για τα χαμηλά νούμερα

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αφού της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Αυτή τη φορά, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις των ακολούθων της.

Πιο συγκεκριμένα, ένας follower ρώτησε τη Νικολέττα Ράλλη για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής αφού την ρώτησε χαρακτηριστικά: «Γιατί δεν πάει καλά στα νούμερα η εκπομπή ρε γαμώτο! Αλήθεια στεναχωριέμαι».

«Και εγώ στεναχωριέμαι! Αλλά από την άλλη προτιμώ το υψηλό επίπεδο στα θέματά μας και ας μην είναι ακόμα έτοιμος ο τηλεθεατής. Παρά να κάνουμε αλλαγές. Θεωρώ ότι με τον καιρό και την σωστή δουλειά θα ανέβουμε».