Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για το τηλεοπτικό μέλλον της Σταματίνας Τσιμτσιλή - που λίγο καιρό πριν μαυροφορέθηκε - και του «Happy day» μιας και το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το διετές συμβόλαιο που έχει με τον ALPHA. Και ενώ για πολλούς θεωρούταν σίγουρη η μεταγραφή της στον ΑΝΤ1, τελικά οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές πάγωσαν.

Ομως η παρουσιάστρια μαρκάρεται... στενά και από τον ΣΚΑΪ που τη διεκδικεί σθεναρά για το slot 12-2 στη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου. Ο ALPHA από την πλευρά του δεν έχει καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια κι επιχειρεί να βάλει τέλος στα σενάρια και να «κλειδώσει» το «Happy day» στη συχνότητά του. Και καθώς το τρέχον συμβόλαιο της παρουσιάστριας λήγει τον Ιούνιο, με δυνατότητα ενεργοποίησης ενός ακόμα χρόνου, κάνει νέα αντιπρόταση που αφορά στην ανανέωση της συμφωνίας και την υπογραφή νέου συμβολαίου για δύο συν ένα χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2025, με βελτιωμένους οικονομικούς όρους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει με τη συνεργασία της με το κανάλι της Κάντζας για 9η χρονιά, αλλά, σύμφωνα με τους νόμους της αγοράς, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

Η τηλεοπτική πορεία της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Τη σεζόν 2005-2006 ήταν συμπαρουσιάστρια της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου στην πρωινή εκπομπή του STAR, "Όλα Καλά". Τον Σεπτέμβριο του 2006, ξεκίνησε να παρουσιάζει τη δική της ενημερωτική εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο στο ALTER μαζί με τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Λία Παππά. Η εκπομπή διακόπηκε μετά από τρεις εβδομάδες προβολής. Από το 2006 μέχρι το 2009 ήταν συμπαρουσιάστρια της Φαίης Σκορδά στην lifestyle εκπομπή "Πολύ μπλα μπλα" στο ALTER.

Τις σεζόν 2007-2009 παρουσίασε μαζί με τον Βασίλη Δρυμούση την εκπομπή "Showbiz News" στο ίδιο κανάλι ενώ τη σεζόν 2009-2010 παρουσίασε την τέταρτη σεζόν της εκπομπής "TV Weekend".Μετά την αποχώρηση της Φαιής Σκορδά από το ALTER ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής "Πολύ μπλα μπλα" τις σεζόν 2010-2012 μέχρι το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού. Τη σεζόν 2011-2012 συμμετείχε στο χορευτικό talent show του ANT1, "Dancing on ice" κερδίζοντας την 7η θέση. Τη σεζόν 2012-2013 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για την παρουσίαση της εκπομπής "Fthis TV".

Από το Μάρτιο του 2014 μέχρι σήμερα παρουσιάζει την πρωινή infotainment εκπομπή "Happy Day στον Alpha".

Στις 11 Οκτωβρίου 2018 βραβεύτηκε από τη Σχολή Δημοσιογραφίας και Τηλεόρασης New Media Studies by Stamatis Malelis.