Ανδρες και γυναίκες τυφλωμένοι από ζήλια ή αρρωστημένη αγάπη που δεν δίστασαν να γίνουν δολοφόνοι. Δράστες που ενήργησαν εν βρασμώ ψυχής ή βάσει ενός καλομελετημένου σχεδίου.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη:

Ιστορίες που συγκλόνισαν την ελληνική κοινή γνώμη. Ο Δημήτρης Αρβανίτης υπογράφει τη νέα σειρά με τον προσωρινό τίτλο «Εγκλήματα πάθους» για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με κανάλι, έχοντας φτάσει πολύ κοντά στη συμφωνία.

Ο δημιουργός εδώ και καιρό σχεδιάζει μια εντελώς διαφορετική παραγωγή από αυτές που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, η οποία καταγράφει αληθινά εγκλήματα που συγκλόνισαν τη χώρα.

Πρόκειται για ένα documentary fiction που αντλεί τα στοιχεία του από τη δημοσιογραφική έρευνα και παρουσιάζει τις ιστορίες δημιουργώντας ένα σκηνικό πραγματικής δράσης.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Η Βασιλίνα σκληραίνει τη στάση της! Ανατροπές στη συνέχεια...

Η σειρά αποτελείται από 24 επεισόδια. Είκοσι τέσσερις υποθέσεις γεμάτες μυστήριο, δράση, ένταση, δυνατές στιγμές και τραγική κατάληξη. Την αφήγηση θα κάνει ο εκάστοτε πρωταγωνιστής, ο οποίος και θα αναφέρεται στα γεγονότα της ζωής του.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης, το σενάριο η Δανάη Αντωνοπούλου και την αρχισυνταξία-έρευνα ο Ελευθέριος Μπιντέλας. Το πιλοτικό επεισόδιο έχει δοθεί ήδη στα κανάλια, ένας όμως σταθμός διεκδικεί πιο δυναμικά την παραγωγή.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Βόμβα! Η Αρζού κινεί τις διαδικασίες για να «πουλήσει» τη μικρή Ελίφ! Όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια...

Τα εγκλήματα πάθους, αντιζηλίας και εκδίκησης με τα οποία έχει έρθει αντιμέτωπη η ελληνική κοινωνία στο παρελθόν θα ζωντανέψουν στη μικρή οθόνη και πραγματικά συγκλονίζουν.