Ο Θάνος δικαιολογείται στη Ρενάτα για τις συμπτώσεις με τη Μένη, ενώ η Σύλβια αποφασίζει να κλέψει μόνη της το επόμενο φορτηγό.

Ο Βλάσης στήνει ένα τρελό σχέδιο με τον Λουκά για να ξεγελάσει τον Θοδωρή και τη Μίκα, ενώ ο Δαμιανός είναι έτοιμος να απάγει τη Βάνα για να μάθει πού κρύβει τις μετοχές.

To TV24 σας αποκαλύπτει όλα τα ανατρεπτικά γεγονότα στη συνέχεια του "Ελα στη θέση μου"!

O Αχιλλέας πιάνει τον απόλυτο πάτο δεχόμενος τη χαριστική βολή από τη Ρενάτα και έρχεται αντιμέτωπος με όλους.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Βόμβα! Η Αρζού κινεί τις διαδικασίες για να «πουλήσει» τη μικρή Ελίφ! Όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια...

Ο Βλάσης κάνει το μεγάλο deal με τη Μένη και βάζει μπροστά το δεύτερο σαμποτάζ στο ραντεβού της Μίκας με τον επενδυτή από την Αμερική.

Ο Φώτης με την Αιμιλία είναι στα καρφιά με την εξαφάνιση του Ζαχαρία και ψάχνουν να βρουν τη σύνδεση με τη Σύλβια που ακούστηκε στο τηλεφώνημα.

Ο Θάνος δέχεται ερωτήσεις από τη δύσπιστη Ρενάτα για το ποιόν της σχέσης του με τη Μένη. Παράλληλα, η Λατάνια μπαίνει στο κόλπο των μετοχών, υποσχόμενη να βοηθήσει τον Δαμιανό να τις αποκτήσει.

Η Βασιλίνα σκληραίνει τη στάση της

Η Μένη αποκαλύπτει στον Αχιλλέα την αλήθεια για το συμβόλαιο και η Λατάνια βοηθάει τον Δαμιανό να στριμώξει τη Βάνα για τις μετοχές.

Διαβάστε ακόμα: Ανατροπή στο Τατουάζ! Η Άννα έγκυος! Μη χάσετε τις απίστευτες εξελίξεις στη συνέχεια...

Ο Ζούβας προσπαθεί να μπερδέψει τον Φώτη για τη φωνή που άκουσε στο τηλέφωνο και η Αιμιλία φέρνει άσχημα νέα στον Δαμιανό. Ο Βλάσης κάνει και επίσημα πρόταση στη Μίκα να επενδύσει στα επιχειρηματικά της σχέδια. Η Ρενάτα μαθαίνει τους σκοπούς της Μένης για το ακίνητο της Μιράντας.

Η Βασιλίνα ζητάει αντάλλαγμα από τον Αχιλλέα προκειμένου να του δώσει πίσω τη Sofo.