Εδώ και αρκετά χρόνια ακούγεται πως ο σεναριογράφος των επιτυχιών επιστρέφει στη μικρή οθόνη, όμως τελευαία στιγμή πάντα κάτι χαλούσε.

Τρανό παράδειγμα, η προβολή του trailer μέσα από τη συχνότητα στο Epsilon, της νέας σειράς που είχε ετοιμάσει με τίτλο «Του κακού πεθερού», την οποία όμως δεν είδαμε ποτέ καθώς το deal χάλασε την τελευταία στιγμή.

Πρόσφατα, ο Χάρης παρουσίασε τη νέα του τηλεταινία «Μπράβο, γιατρέ μου» -την οποία έγραψε και στην οποία πρωταγωνίστησε- στο κυπριακό κανάλι «TV One», η οποία αποτέλεσε… μια μικρή εισαγωγή των όσων ετοιμάζει για την ελληνική τηλεόραση.

Διαβάστε ακόμα: Power of Love: Βάζουν στο παιχνίδι πρώην του Δώρου Παναγίδη! Η αναμονή και η είσοδος που θα φέρει τα πάνω κάτω!

Σύμφωνα με το MyTv, ο δημοφιλής δημιουργός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με περισσότερα από ένα κανάλια, τα οποία διεκδικούν τη νέα σειρά που ετοιμάζει για την ελληνική τηλεόραση.

Μία σειρά, προδιαγραφών «Κωνσταντίνου & Ελένης» και «Το Καφέ της Χαράς» που σάρωσαν και εξακολουθούν να σαρώνουν.

Ο ίδιος ο Χάρης, επιθυμεί να δείξει τον καλύτερο εαυτό του σεναριακά, χαρίζοντας στο κοινό μία σειρά που θα αγαπηθεί το ίδιο -αν όχι περισσότερο- με τα «διαμαντάκια» των περασμένων ετών.

Πηγή: dailymedia.gr