Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά και έτσι όλα τα κανάλια κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να καταφέρουν να προσελκύσουν το τηλεοπτικό κοινό. Το Star είναι από τα κανάλια που έχουν επιλέξει να μην κάνει σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμά του, και όπως όλα δείχνουν η συνταγή του έχει αρχίσει να πετυχαίνει.

Συγκεριμένα, ο Τροχός της Τύχης, το τηλεπαιχνίδι που βρίσκεται στον αέρα για 9η συνεχόμενη χρονιά, κατάφερε να ανατρέψει τα άσχημα νούμερα των πρώτων ημερών μετά την επιστροφή του (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα).

Επέστρεψε τα συνηθισμένα του ο Τροχός της Τύχης στο Star

Άλλωστε είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως το εν λόγω τηλεπαιχνίδι αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που αποτυπώθηκε άριστα πέρυσι με τα υψηλά ποσοστά που σημείωνε. Η αμεσότητα του Πέτρου Πολυχρονίδη καθώς και το νάζι της Νατάσας Κουβελά, σε συνδυασμό με το έξυπνο κόνσεπτ του παιχνιδιού που πέρα από ικανότητα, θέλει και λίγη τύχη, έφεραν στον Τροχό την τηλεθέαση που του άξιζε.

Τροχός της Τύχης Πολυχρονίδης Κουβελά

Κάπως έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης (15/9), το τηλεπαιχνίδι του Star σημείωσε κατά μέσο όρο 17,8% στο δυναμικό κοινό (12,1 - 19,0 - 18,5 - 19,7 - 19,9) και άφησε πίσω στο 14,2% το ανανεωμένο The Chase του Mega (9,9 - 14,0 - 17,7 - 13,5 - 16,1), το οποίο επέστρεψε φέτος με νέους και πολύ ενδιαφέροντες κανονισμούς.

Το γεγονός ότι ο Τροχός της Τύχης καταφέρνει ακόμα να περνάει ένα τηλεπαιχνίδι που στο εξωτερικό κάνει πάταγο, δείχνει ξεκάθαρα πως το τηλεπαιχνίδι, όχι μόνο έχει γίνει συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού αλλά πως η σεζόν που έχουμε μπροστά μας αναμένεται να είναι άκρως επιτυχημένη. Ο χρόνος θα δείξει και εμείς θα είμαστε εδώ για να σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις στα νούμερα τηλεθέασης!

Απογευματινή ζώνη

  • STAR: Τρία Μίλια 8,3
  • ANT1: 5X5 13,9
  • ΣΚΑΙ: Happy Traveller 4,1
  • STAR: Τροχός της τύχης 17,8
  • MEGA: The Chase 14,2
  • ALPHA: Αμφιβολίες 13,1
  • ALPHA: Deal 12,0
  • EΡΤ: Ο πιο αδύναμος κρίκος 4,4

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σούσουρο στον ΣΚΑΙ με τη Φαίη Σκορδά - Οι φωνές ακούστηκαν μέχρι... ΑΝΤ1

Γιατί έπεσε γρήγορα στα μονοψήφια ο Γιώργος Λιάγκας - Πώς ευθύνεται η Δούκισσα Νομικού