Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Διπλή πρωτιά για τη νέα συναρπαστική σειρά του Alpha «Ψέματα». Η σειρά, την Παρασκευή 27 Μαΐου, τερμάτισε πρώτη στο σύνολο κοινού με 19,2% και πρώτη στο δυναμικό κοινό με 17% στη ζώνη προβολής της, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές.

Μια ιστορία δυνατή, συγκλονιστική, με συνεχείς ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις, που παίρνει υλικό από την ίδια τη ζωή και το επιστρέφει μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της τέχνης, ζωντανεύει στην οθόνη. Μια ιστορία για τη συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις, για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας για το τέλος του Ανδρέα).

Μία ιστορία γεμάτη «Ψέματα»

Τα «Ψέματα» είναι μια σύγχρονη σειρά με κοινωνικό αποτύπωμα, η οποία με τρόπο σημερινό μιλάει γι αυτά που ζούμε, που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων, μας έχουν απασχολήσει και προβληματίσει. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πλευρές της αλήθειας; Ή η αλήθεια είναι μία και μοναδική; Κι εάν η αλήθεια είναι μια και μοναδική, τι γίνεται όταν δύο άνθρωποι έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για την ίδια «αλήθεια»; Οι απαντήσεις κάθε Παρασκευή στις 22:40 στα «Ψέματα» (δείτε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη της Αλεξάνδρας Αϊδίνη και τα spoiler που έδωσε για τη σειρά).

Ψέματα τηλεθέαση ALPHA

Το δυνατό καστ καλείται να αφηγηθεί μια συγκλονιστική ιστορία. Πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ζέτα Δούκα, Ιωάννης Παπαζήσης, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής, Δημήτρης Αριανούτσος.

Σενάριο: Νίκος Μήτσας

Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέππας

Πότε ρίχνουν «αυλαία» τα Ψέματα

Η νέα μας τηλεοπτική συνήθεια έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες, όμως κατάφερε να αφυπνίσει ένα σημαντικό μέρος των τηλεθεατών. Καθώς όμως μιλάμε μόνο για 10 επεισόδια, τα «Ψέματα» θα βγουν στην επιφάνεια στις 7 Ιουλίου.

Ψέματα ALPHA

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ψέματα - αποκλειστικό: Εκτός από την Έλενα ο Ανδρέας βιάζει και την...

Ψέματα: «Είχα σχέση με τον...» - Η αποκάλυψη της Βασιλικής Τρουφάκου για τη συνέχεια της σειράς