Την ώρα που η Άννα περιμένει στο λιμάνι τον πατέρα της να επιστρέψει από το μπάρκο, ο Δημήτρης με τον Σπύρο βρίσκονται στο σημείο που είναι θαμμένος. Σοκαριστικές οι εξελίξεις στους Παγιδευμένους!

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Μετά τη σύλληψή του, ο Ακης τηλεφωνεί στον Αλέκο προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπισή του, δίνοντάς του σε αντάλλαγμα μια συνταρακτική είδηση. Οντως εκείνος πηγαίνει με τον Μάρκο και ακούει τον Ακη να του λέει πως ο Κοσμάς είχε απειλήσει τον Θοδωρή και πως όταν πήγε να τον σκοτώσει, ο νεαρός του ξέφυγε. «Τον κυνήγησε και τον έπιασε. Τότε τον πήγε σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο για να τον σκοτώσει.

Όμως έγινε το ανάποδο. Ο Θοδωρής σκότωσε τον Κοσμά». Μάλιστα ο Ακης τού αποκαλύπτει πως ο διοικητής της αστυνομίας, ο Σπύρος, κάλυψε το έγκλημα του γιου του. Στη συνέχεια του αναφέρει πως, σύμφωνα με τις οδηγίες του Αγγελου, μαζί με έναν φίλο του πήρε το πτώμα και το έθαψε στο δάσος. Ο Αλέκος, που δεν κρύβει τη χαρά του, πηγαίνει και βρίσκει τον φίλο του Ακη. Τον απειλεί και τον αναγκάζει να πάνε μαζί το βράδυ να βρουν το πτώμα, και πράγματι το ανακαλύπτουν. «Τι θα κάνουμε τώρα; Δεν πρέπει να αναμειχθούμε. Είναι πολυσύχναστο μέρος», του επισημαίνει ο Μάρκος. «Αφησέ το εκεί. Θα το αναφέρουν οι πολίτες», του απαντάει ο Αλέκος.

Παγιδευμένοι: Η υποψία του Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ξεθάβει το πτώμα του Κοσμά!

Το επόμενο πρωινό ένα ζευγάρι πηγαίνει με τον σκύλο του βόλτα. Το ζώο αρχίζει να τρέχει και βρίσκεται στο σημείο που είναι το πτώμα του Κοσμά. Ειδοποιεί αμέσως την αστυνομία. Ο Σπύρος στο άκουσμα αυτό καταλαβαίνει από ένστικτο ότι ανήκει στον πατέρα της Αννας. Τηλεφωνεί στον Γεράσιμο. «Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που το κάνω, αλλά χρειάζομαι τη βοήθειά σου», του λέει. Στο μεταξύ ο Δημήτρης πηγαίνει ως εισαγγελέας στο σημείο του εγκλήματος. Είναι μαζί του και ο Σπύρος.

«Γιατί νιώθω τόσο χάλια;», λέει του πατέρα του. Οταν βλέπει τη σωρό και τα ρούχα του θύματος, μια υποψία του σχηματίζεται. Οτι μπορεί να είναι ο πατέρας της γυναίκας του. Την ίδια ώρα η Αννα περιμένει το καράβι με το οποίο υποτίθεται έχει μπαρκάρει ο πατέρας της, να επιστρέψει στο λιμάνι και ψάχνει τρόπο να του πει για τον γάμο της με τον Δημήτρη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: «Όλοι οι χαρακτήρες είναι θύτες και θύματα» - Η Ταμίλα Κουλίεβα εξομολογείται

Παγιδευμένοι: Άννα και Υβόννη κλείνουν τον Αλέκο φυλακή!