Θέλετε να παρακολουθήσετε στενά το 24ωρο ενός ζευγαριού συνταξιούχων; Αν η απάντηση είναι θετική, δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στη δημόσια τηλεόραση καθώς σε λίγο καιρό ο Γιάννης και η Υβόννη θα σας βάλουν στην παρέα τους ή ακόμα καλύτερα στο σπίτι τους!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Τι συμβαίνει στα backstage του Τρίτου Ορόφου

Σε ένα οροφοδιαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό, μένουν εδώ και λίγο καιρό η Υβόννη (Λυδία Φωτοπούλου) και ο Γιάννης (Αντώνης Καφετζόπουλος). Είναι συνταξιούχοι αλλά στην καρδιά... ατίθασα νιάτα. Οι δυο τους θα μας συστήσουν τον κόσμο τους, θα μας παρουσιάζουν καθημερινά τις παραξενιές τους, τις συνήθειές τους αλλά κυρίως θα μας θυμίσουν τι σημαίνει αγάπη και συντροφικότητα. Αυτός θα είναι ο «Τρίτος όροφος» της ΕΡΤ1, η νέα 15λεπτη σειρά μυθοπλασίας, σε σενάριο-σκηνοθεσία του Βασίλη Νεμέα.

Μπήκαμε στον «Τρίτο όροφο» της ΕΡΤ

Το ΤV24 βρέθηκε πριν λίγο καιρό στα γυρίσματα και κατέγραψε στιγμές ευτυχίας, χαράς, ζήλιας (κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων), μα πάνω απ’ όλα στιγμές γεμάτες συγκίνηση. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Λυδία Φωτοπούλου και μια καλοκουρδισμένη παρέα άξιων επαγγελματιών υπάκουαν στις συμβουλές του Βασίλη Νεμέα, όμως δεν έλειπαν και οι αστείες στιγμές μεταξύ των ηθοποιών. Και πώς να μη γελάνε άλλωστε, αφού ο Γιάννης είναι από τη φύση του εκρηκτικός ως χαρακτήρας, ενώ η Υβόννη εγκρατής, ώριμη και υπομονετική. Οι ατάκες έπεφταν βροχή και δεν ήταν λίγες οι φορές που τα γυρίσματα διακόπηκαν αφού ούτε και οι ίδιοι μπορούσαν να διαχειριστούν τον εαυτό τους και ξεσπούσαν σε γέλια. Ο 70χρονος Γιάννης και η 67χρονη Υβόννη λοιπόν μπορεί να έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ανδρέα (Χάρης Χιώτης) και τη Μαρία (Ειρήνη Αγγελοπούλου), ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν συνεχίζουν να παρεμβαίνουν στις ζωές τους. Ανάμεσα στα προβλήματα εκείνων, το ζευγάρι καβγαδίζει, πεισμώνει, γελάει, προβληματίζεται και συγκινεί. Περισσότερα στη μικρή οθόνη το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, λίγο πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Μπήκαμε στον «Τρίτο όροφο» της ΕΡΤ

Στον... τρίτο όροφο θα «κατοικούν»…

Στους πρώτους ρόλους θα απολαύσουμε τους Αντώνη Καφετζόπουλο (Γιάννη), Λυδία Φωτοπούλου (Υβόννη), Χάρη Χιώτη (Ανδρέας), Ειρήνη Αγγελοπούλου (Μαρία), Χριστιάνα Δρόσου (Αντωνία), Θανάση Μαυρογιάννη, Αρετή Μαυρογιάννη (στον ρόλο των εγγονιών). Δεν θα λείψουν οι έκτακτες συμμετοχές με ονόματα-έκπληξη.

Μπήκαμε στον «Τρίτο όροφο» της ΕΡΤ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η «Μουρμούρα» με νέα πρόσωπα

Πράσινο φως για την σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι