Ψήφο εμπιστοσύνης στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, δίνει η ΕΡΤ, που θα προχωρήσει σε δεύτερο κύκλο για την προσεχή σεζόν.

Τα πολύ θετικά δείγματα από τον υπερδιπλασιασμό των ποσοστών τηλεθέασης της σειράς σε ετεροχρονισμένη θέαση μέσω ERTFLIX, αλλά και οι πολύ καλές κριτικές που συγκεντρώνει η σειρά, ώθησαν τη διοίκηση στη συνέχειά της.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Σύμφωνος είναι τόσο ο Γιάννης Σκαραγκάς, που υπογράφει το πρωτότυπο σενάριο, όσο και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι ο μόνος που θα μείνει από το καστ αφού ο ήρωάς του θα εμπλακεί σε μια ολοκαίνουρια υπόθεση.

Στο Κάνε ότι κοιμάσαι πρωταγωνιστούν

Σπύρος Παπαδόπουλος, Έμιλυ Κολιανδρή, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Τάσος Γιαννόπουλος, Μαρίνα Ασλάνογλου, Δημήτρης Καπετανάκος, Βασίλης Ευταξόπουλος, Γιάννης Σίντος, Γεωργία Μεσαρίτη, Αναστασία Στυλιανίδη, Βασίλης Ντάρμας, Μαρία Μαυρομμάτη, Αλέξανδρος Piechowiak, Χρήστος Διαμαντούδης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Χρήστος Ζαχαριάδης, Δημήτρης Γεροδήμος, Λευτέρης Πολυχρόνης, Ζωή Ρηγοπούλου, Δημήτρης Καλαντζής, Έλενα Ντέντα, Καλλιόπη Πετροπούλου, Αλέξανδρος Βάρθης, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Ανανίας Μητσιόπουλος, Γιώργος Δεπάστας, Χρήστος Στεφανής, Έφη Λιάλιου, Στέργιος Αντουλάς, Ντόρα Μακρυγιάννη, Ναταλία Τσαλίκη

Σκηνοθεσία

Αλέξανδρος Πανταζούδης, Αλέκος Κυράνης

Σενάριο

Γιάννης Σκαραγκάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει με μουσική εκπομπή στην ΕΡΤ