Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε φέτος την επιστροφή του στη μυθοπλασία μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι Κοιμάσαι» (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter), η οποία μάλιστα αποτελεί μία από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ωστόσο ο Σπύρος Παπαδόπουλος ετοιμάζεται να αναλάβει έναν ακόμα ρόλο στην κρατική τηλεόραση, αυτό του παρουσιαστή.

Η εκπομπή που θα αναλάβει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην ΕΡΤ

Σπύρος Παπαδόπουλος ΕΡΤ

Συγκεκριμένα, ο ίδιος θα αναλάβει μία μουσική εκπομπή στην ΕΡΤ, όπως είχε και στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία, το «Στην υγειά μας ρε Παιδιά».

Ωστόσο είναι αναγκαίο να σημειωθεί, πως ο ρόλος του Σπύρου Παπαδόπουλου στην εν λόγω μουσική εκπομπή θα είναι προσωρινός καθώς ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να συμμετάσχει ξανά σε ένα τέτοιο πρότζεκτ.

Οι αποκαλύψεις του για το Στην Υγειά μας

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν υπήρξε καν διαζύγιο με το “Στην Υγειά Μας”. Απλώς ξύπνησα μια μέρα στις 5:00 το πρωί και είπα – όχι ξαφνικά, μαζευόταν πράγμα μέσα μου – και είπα “πρέπει να σταματήσω”. Για το καλό το δικό μου και της εκπομπής. Έτσι και έγινε.

Είχα κουραστεί λίγο, τα τελευταία δύο χρόνια γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου για διάφορους λόγους, χατίρια και τα λοιπά. Έβαζα νερό στο κρασί μου αλλά κάποια στιγμή έμεινε σκέτο νερό. Είπα ότι δεν με αντιπροσωπεύει τελείως αυτό…».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Λένε ότι σε αυτή την αρρώστια...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου για την μάχη που έδωσε

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι σαν...» - Η Κολιανδρή τον αποθέωσε με μία φράση πριν την πρεμιέρα του Κάνε ότι κοιμάσαι