Από Ελένη Μήτση

Με ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα ξεκινήσει το επεισόδιο της Δευτέρας 14/11 στα Τρία μίλια, καθώς η Φωτεινή θέλει να κερδίσει το χαμένο έδαφος σχετικά με την παρεξήγηση, που έγινε με τον Μιχάλη...

Οι εξελίξεις της Δευτέρας 14/11 για τα Τρία μίλια

Η Φωτεινή, ύστερα από την παρεξήγηση που έγινε την ημέρα των γενεθλίων της, προσπαθεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με όσους βρίσκονταν στο πάρτι. Η Μάνια εξακολουθεί να σκέφτεται ερωτικά τον Μιχάλη και δεν νιώθει άνετα γι’ αυτό. «Ίσως θα ήταν καλύτερα να διακόψουμε για λίγο διάστημα», του λέει, χωρίς όμως εκείνος να καταλαβαίνει τι νιώθει. Ο Νικόλας ψάχνει τρόπο για να αποκτήσει έσοδα και να ρυθμίσει τα χρέη του. Ετσι, ζητάει από την Κάτια να μεσολαβήσει στην τράπεζα γι’ αυτόν.

Ο Πέτρος πιάνει δουλειά στο μαγαζί του Χάρη και στην αρχή δυσκολεύεται αρκετά. Η Δέσποινα εξακολουθεί να στηρίζει τον Τίμο. Η Λίζα και ο Στέφανος συνεχίζουν απτόητοι την εφαρμογή του σχεδίου τους. Η Ελένη ζητάει από τον Χάρη να μην πει σε κανέναν αυτό που συνέβη μεταξύ τους. «Είχαμε και οι δύο μια στιγμή αδυναμίας. Δεν νομίζω ότι πρέπει να το κάνουμε θέμα. Δεν λέω, καλά περάσαμε, αλλά μέχρι εδώ ήταν», του ξεκαθαρίζει και του κόβει ξαφνικά τα φτερά.

Ο Γεράσιμος επικοινωνεί με κάποιους εύπορους φίλους του, αναζητώντας ρευστό για τη συντήρηση του πλοίου του. Ο Μιχάλης χάνει το κινητό του με όλες τις επαφές του και αναστατώνεται. Αναπάντεχα, ο σχεδιασμός του Ευθύμη για τη δημοσίευση του άρθρου του ανατρέπεται.

Όλα όσα θα δούμε την Τρίτη 15/11 στη σειρά

Ο Στέφανος καλεί κάποιον από το παρελθόν του Μιχάλη και του αναθέτει μια αποστολή. Ο Ευθύμης, έξαλλος που η εφημερίδα αρνήθηκε να δημοσιεύσει το άρθρο του, σπεύδει να κατηγορήσει τον Τίμο. Εκείνος, όμως, τα αρνείται όλα και του λέει ότι ο ίδιος έχει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα, αφού μαζί με τη Δέσποινα περιμένουν το νέο δέμα από τη μαφία.

Ο Νικόλας πηγαίνει στο ραντεβού με τον διευθυντή της τράπεζας, με την ελπίδα να του χορηγήσουν δάνειο, αλλά μάταια. «Αυτή ήταν η μόνη μου ελπίδα. Τι θα απογίνω, Κάτια; Πώς θα ζήσω με το παιδί μου; Θα πρέπει ίσως να φύγω για μια καλύτερη δουλειά στην Αθήνα», εξομολογείται στη γυναίκα του φίλου του. Η Μάνια έχει μια καινούρια επιχειρηματική ιδέα για τον αμπελώνα της και κάνει μια πρόταση συνεργασίας στη Λίζα. Ο Μιχάλης δέχεται ένα τηλεφώνημα, που τον προτρέπει να επιστρέψει στον τζόγο, αλλά εκείνος αντιστέκεται σθεναρά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια εξελίξεις (10/11): Η Φωτεινή σε σοκ! Είδε τον Μιχάλη να συναντιέται κρυφά με την Μάνια

Τρία Μίλια εξελίξεις (14-18/11): Μιχάλης και Φωτεινή συγκατοικούν