Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της εβδομάδας στα Τρία Μίλια (14-18/11), ενώ η Φωτεινή έχει αρχίσει να αισθάνεται άσχημα για τη συμπεριφορά της στο πάρτι της, παίρνει την απόφαση να ζήσει μαζί με τον Μιχάλη. Εκείνον όμως τον ακολουθούν οι αμαρτίες του παρελθόντος. Η εξαφάνιση του Νικόλα θα βυθίσει όλους στο σκοτάδι (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες).

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στα Τρία Μίλια (14-18/.11)

Δευτέρα (14/11)

Η Φωτεινή, ύστερα από την παρεξήγηση που έγινε την ημέρα των γενεθλίων της, προσπαθεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με όσους βρίσκονταν στο πάρτι. Η Μάνια εξακολουθεί να σκέφτεται ερωτικά τον Μιχάλη και δεν νιώθει άνετα γι’ αυτό. «Ισως θα ήταν καλύτερα να διακόψουμε για λίγο διάστημα», του λέει, χωρίς όμως εκείνος να καταλαβαίνει τι νιώθει. Ο Νικόλας ψάχνει τρόπο για να αποκτήσει έσοδα και να ρυθμίσει τα χρέη του. Ετσι, ζητάει από την Κάτια να μεσολαβήσει στην τράπεζα γι’ αυτόν.

Ο Πέτρος πιάνει δουλειά στο μαγαζί του Χάρη και στην αρχή δυσκολεύεται αρκετά. Η Δέσποινα εξακολουθεί να στηρίζει τον Τίμο. Η Λίζα και ο Στέφανος συνεχίζουν απτόητοι την εφαρμογή του σχεδίου τους. Η Ελένη ζητάει από τον Χάρη να μην πει σε κανέναν αυτό που συνέβη μεταξύ τους. «Είχαμε και οι δύο μια στιγμή αδυναμίας. Δεν νομίζω ότι πρέπει να το κάνουμε θέμα. Δεν λέω, καλά περάσαμε, αλλά μέχρι εδώ ήταν», του ξεκαθαρίζει και του κόβει ξαφνικά τα φτερά. Ο Γεράσιμος επικοινωνεί με κάποιους εύπορους φίλους του, αναζητώντας ρευστό για τη συντήρηση του πλοίου του. Ο Μιχάλης χάνει το κινητό του με όλες τις επαφές του και αναστατώνεται. Αναπάντεχα, ο σχεδιασμός του Ευθύμη για τη δημοσίευση του άρθρου του ανατρέπεται.

Τρίτη (15/11)

Ο Στέφανος καλεί κάποιον από το παρελθόν του Μιχάλη και του αναθέτει μια αποστολή. Ο Ευθύμης, έξαλλος που η εφημερίδα αρνήθηκε να δημοσιεύσει το άρθρο του, σπεύδει να κατηγορήσει τον Τίμο. Εκείνος, όμως, τα αρνείται όλα και του λέει ότι ο ίδιος έχει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα, αφού μαζί με τη Δέσποινα περιμένουν το νέο δέμα από τη μαφία.

Ο Νικόλας πηγαίνει στο ραντεβού με τον διευθυντή της τράπεζας, με την ελπίδα να του χορηγήσουν δάνειο, αλλά μάταια. «Αυτή ήταν η μόνη μου ελπίδα. Τι θα απογίνω, Κάτια; Πώς θα ζήσω με το παιδί μου; Θα πρέπει ίσως να φύγω για μια καλύτερη δουλειά στην Αθήνα», εξομολογείται στη γυναίκα του φίλου του. Η Μάνια έχει μια καινούρια επιχειρηματική ιδέα για τον αμπελώνα της και κάνει μια πρόταση συνεργασίας στη Λίζα. Ο Μιχάλης δέχεται ένα τηλεφώνημα, που τον προτρέπει να επιστρέψει στον τζόγο, αλλά εκείνος αντιστέκεται σθεναρά.

Τετάρτη (16/11)

Η Κλειώ ανακαλύπτει πως ο Πέτρος δεν της τα έχει πει όλα για τους αγώνες κολύμβησης. Η Φωτεινή προβληματίζεται από τη στάση της Μάνιας απέναντί της. Η Βασιλική είναι χαρούμενη επειδή συνάντησε επιτέλους τον νέο λιμενικό. Ο Γεράσιμος και η Κάτια, ύστερα από σκέψη, προτείνουν στον Νικόλα να τον βοηθήσουν, αλλά εκείνος αρνείται και επιμένει να ξαναβγεί για ψάρεμα. «Ισως δεν έπρεπε ποτέ να έχω παρατήσει τη θάλασσα.

Τόσα χρόνια εκείνη με ζούσε. Μάλλον πάνω της πρέπει να βασιστώ ξανά», τους λέει έχοντας πάρει την απόφασή του. Η Λίζα και η Μάνια συζητούν πολύ εποικοδομητικά για τη μελλοντική τους επαγγελματική συνεργασία. Ο Χάρης κάνει στην Ελένη μια πρόταση, αλλά εκείνη προβληματίζεται. Ο Τίμος και η Δέσποινα υποχρεώνονται να φιλοξενήσουν έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη και αυτό οξύνει ακόμη περισσότερο την τεταμένη σχέση μεταξύ τους. Ο Στέφανος αναλαμβάνει να προωθήσει δυναμικά τη συνέντευξη του πατέρα του. Ο Μιχάλης διαπιστώνει πως οι προκλήσεις για τον τζόγο συνεχίζονται…

Πέμπτη (17/11)

Η Δέσποινα και ο Τίμος αναγκάζονται να φιλοξενήσουν στο σπίτι τους τον Σταύρο (Αιμίλιος Ράφτης), τον πρώην μπράβο του Μερκίνη. Ο Γεράσιμος βρίσκει χρηματοδότη για τη συντήρηση του πλοίου του. Ο Χάρης και η Ελένη περνούν μια ακόμη νύχτα πάθους. Η Φωτεινή προτείνει στον Μιχάλη να συγκατοικήσουν στο σπίτι της. Το blog του Ευθύμη γεμίζει από μηνύματα αγάπης και θαυμασμού. Η Βασιλική εκμυστηρεύεται στον Χάρη και τον Χρόνη την γκάφα που έκανε και ψάχνει να βρει τρόπο για να τη διορθώσει.

Η Λίζα παραλαμβάνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA και αμέσως καλεί τον Στέφανο για να ανοίξουν μαζί τον φάκελο. «Εχω αγωνία. Ανοιξέ τον σε παρακαλώ εσύ», του λέει και όταν τα αποτελέσματα είναι αντίθετα από εκείνα που περίμενε, απογοητεύεται οικτρά. «Ημουν σίγουρος πως εγώ κι εσύ δεν θα μπορούσαμε να έχουμε την παραμικρή συγγένεια, αλλά σε άφησα να με μπλέξεις σε αυτό για να σου αποδείξω πόσο απέχουμε. Δεν ξέρω ποιον θέλει να εκδικηθείς, αλλά να ξέρεις ότι θα με βρεις μπροστά σου αν προσπαθήσεις ξανά να διαβάλλεις τον πατέρα μου», της εξηγεί.

Παρασκευή (18/11)

Ο Πέτρος αναζητάει τον πατέρα του, που είναι εξαφανισμένος από την προηγούμενη ημέρα. Γυρίζει όλο το νησί αλλά δεν βρίσκει κανένα ίχνος του. Η Μάνια εκμυστηρεύεται στον Ευθύμη ότι το οινοποιείο της αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Ο Τίμος και η Δέσποινα επιδιώκουν να κρύψουν από τον Μάρκο ότι ο Σταύρος βρίσκεται στο σπίτι τους. Ο Μιχάλης προσπαθεί να κρατηθεί μακριά από τον τζόγο, αλλά ο πειρασμός γίνεται όλο και πιο έντονος. Η Κάτια, από την ταραχή της, έρχεται και πάλι αντιμέτωπη με τον εθισμό της στο αλκοόλ. Η νύχτα πέφτει και παρόλο που οι έρευνες συνεχίζονται, οι ελπίδες για την ανεύρεση του Νικόλα λιγοστεύουν. Ο Μιχάλης, που έχει μετακομίσει στο σπίτι της Φωτεινής, δέχεται ένα τηλεφώνημα από το λιμενικό…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιάννης Ποιμενίδης - Τρία Μίλια: «Υπάρχει έλξη ανάμεσα στον Στέφανο και τη...»

Τρία Μίλια - Ευαγγελία Μουμούρη: «Η Δέσποινα αναγνωρίζει στον Κυριάκο την αγάπη...»