Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Σωκράτης είναι ένας από τους νέους χαρακτήρες που έχουν μπει στη Γη της Ελιάς και μέσα στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να απασχολήσει ιδιαίτερα μιας και θα μάθει και επίσημα πλέον, πως η μικρή Αγγελική είναι κόρη του.

Όπως σας έχει αποκαλύψει το TV24 σύντομα η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε όλους και ο Σωκράτης θα διεκδικήσει το παιδί, γεγονός που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Μάνο. Ο Αποστόλης Τότσικας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι το πρωί του Σαββάτου (12/11) και αναφέρθηκε στον χαρακτήρα που έχει αναλάβει καθώς και στο πώς θα τελειώσει η ιστορία του.

Το τέλος του Σωκράτη στη Γη της Ελιάς

Ο Σωκράτης θα κάνει άνω κάτω τους Βρεττάκους για να πάρει μαζί του τη μικρή Αγγελική, ωστόσο όπως αποκάλυψε και ο Αποστόλης Τότσικας, στο βάθος του μυαλό του έχει πάντα το καλό του παιδιού. Έτσι, στο τέλος αποφασίζει να αφήσει την Αγγελική να μείνει με τους Βρεττάκους καθώς αντιλαμβάνεται πως το τραύμα που θα υποστεί από την αποκάλυψη της αλήθειας θα είναι μεγάλο.

Έτσι ο Σωκράτης θα φύγει από τη Μάνη, ωστόσο θα αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο του τι θα συμβεί με το παιδί και δεν αποκλείεται να τη διεκδικήσει ξανά.

Ο Σωκράτης αγαπά ακόμη την Αντιγόνη

Μόλις αντιληφθεί τι έχει συμβεί με το παιδί, ο Σωκράτης αμέσως θα το διεκδικήσει και θα φέρει τα πάνω κάτω στην σειρά. Όταν όμως ηρεμήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναλογιστεί το κακό που θα προκαλέσει στην κόρη του με αυτή την κατάσταση και θα υπολογίσει καλύτερα τις κινήσεις του...

Στο μεταξύ, μπορεί να τον βλέπουμε να έρχεται κοντά με την Αλκμήνη, αλλά στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως ο έρωτάς του για την Αντιγόνη, όχι μόνο δεν έσβησε ποτέ, αλλά υπάρχει ακόμη και σιγοκαίει! Θα της το αποκαλύψει; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

 Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Η Αθηνά το τολμάει - Καλεί στο σπίτι της τον Δημοσθένη

Γη της Ελιάς εξελίξεις (13-17/11): Καίνε τα κτήματα των Στεφανέων από εκδίκηση