Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (11/11) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Star, Τρία Μίλια (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες), μιας και ο Μάρκος δε θα διστάσει να απειλήσει τη Δέσποινα για να βοηθήσει τον Τίμο.

Τι θα δούμε σήμερα (11/11) στα Τρία Μίλια

Η Φωτεινή ανακαλύπτει πως ο Μιχάλης και η Μάνια της ετοίμαζαν ένα πάρτι- έκπληξη για τα γενέθλιά της. Ντροπιασμένη και μετανιωμένη για τις άδικες υποψίες της και γι’ αυτά που είπε μπροστά στους καλεσμένους, φεύγει από τη γιορτή. Ο Μιχάλης τρέχει πίσω της για την προλάβει και να λύσει την παρεξήγηση. «Δεν θα σε πλήγωνα ποτέ. Γιατί σκέφτηκες ότι μπορεί να θέλω τη Μάνια; Και αν όντως συνέβαινε αυτό, θεωρείς πως δεν θα μπορούσα να σου μιλήσω ο ίδιος;», τη ρωτάει και η γυναίκα απέναντί του δεν έχει άλλες απαντήσεις, μόνο που του ζητά να τη συγχωρέσει.

Ο Μάρκος εκβιάζει τη Δέσποινα προκειμένου να βοηθήσει τον Τίμο στις αποστολές που του αναθέτει η μαφία. Ο Τίμος κάνει ό,τι μπορεί για να απομακρύνει από το σπίτι εκείνη και τις κόρες τους. Η Λίζα και ο Στέφανος συνεχίζουν να δολοπλοκούν εναντίον του Μιχάλη. Ο Γεράσιμος εκμυστηρεύεται στην Κάτια ότι δεν έχει τη δυνατότητα να συντηρήσει οικονομικά το πλοίο του. Ο Νικόλας βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο και ο Πέτρος αποφασίζει να τον βοηθήσει, αρχίζοντας να ψάχνει για δουλειά και ο ίδιος. Ο Ευθύμης γνωρίζεται καλύτερα με τη Μάνια και ανάμεσά τους αναπτύσσεται μια αμοιβαία συμπάθεια. Στο μεταξύ, το ειδύλλιο του Χάρη και της Ελένης παίρνει μια απρόβλεπτη τροπή…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιάννης Ποιμενίδης - Τρία Μίλια: «Υπάρχει έλξη ανάμεσα στον Στέφανο και τη...»

Τρία Μίλια - Ευαγγελία Μουμούρη: «Η Δέσποινα αναγνωρίζει στον Κυριάκο την αγάπη...»