Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα επεισόδιο με ραγδαίες εξελίξεις η οποίες θα μας κρατήσουν σε αγωνία, πρόκειται να δούμε σήμερα, την Τετάρτη 9/11 στην μακρινή Δρακόνησο και τα Τρία Μίλια, (δείτε εδώ την τηλεθέαση του προηγούμενου επεισοδίου) καθώς όλοι βρίσκονται σε ταραχή για δικούς τους λόγους, όπως ο Μιχάλης που φοβάται μην αντιληφθεί η Φωτεινή όσα ετοιμάζει, και ο Τίμος που φοβάται και τρέμει την μαφία!

Μην χάσετε σήμερα στα Τρία Μίλια

Ο Μιχάλης ετοιμάζει το πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Φωτεινής, αλλά εκείνη θεωρεί τη συμπεριφορά του ύποπτη και παράξενη. Η Δέσποινα και ο Τίμος προσπαθούν να διευθετήσουν το θέμα του πακέτου και να το επαναφέρουν στην αρχική του κατάσταση, προκειμένου να γλιτώσουν τα αντίποινα της μαφίας. «Το έχω υπό έλεγχο, Δέσποινα.

Σύντομα τα προβλήματά μας θα τελειώσουν. Αυτή είναι η τελευταία φορά που συνεργάζομαι μαζί τους. Μόνο που θα πρέπει να είναι προσεκτικές οι κινήσεις μας», της εξηγεί νιώθοντας την αγωνία της. Επιπλέον, μπροστά στις κόρες τους προσπαθούν να υποδυθούν ότι όλοι μαζί αποτελούν μια αγαπημένη οικογένεια. Ο Γεράσιμος και η Κάτια γιορτάζουν την επανάκτηση της ακτοπλοϊκής γραμμής. «Το ήξερα, Γεράσιμε, πως θα το πετύχουμε.

Η γραμμή είναι συνυφασμένη με το όνομά μας και δεν θα άφηνα κανέναν να μας διαβάλλει, να νομίζει ότι δεν κάνουμε τόσα χρόνια σωστά το έργο μας», του λέει η Κάτια. Ο Ευθύμης αποκαλύπτει σε όλους ότι είναι πρώην δημοσιογράφος και ζητάει από τον καπετάνιο να του πάρει μια συνέντευξη για όσα συνέβησαν. Ο Στέφανος εκμεταλλεύεται τις υποψίες της Φωτεινής και της βάζει ιδέες για τον Μιχάλη.

Όλα όσα θα δούμε την Πέμπτη 10/11 στην σειρά

Ο Στέφανος εκμεταλλεύεται τις υποψίες της Φωτεινής και της βάζει ιδέες για τον Μιχάλη. Η ημέρα των γενεθλίων της Φωτεινής έχει φθάσει και ο Μιχάλης φροντίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το πάρτι-έκπληξη. Η Φωτεινή, όμως, τον έχει δει να συναντάει κρυφά τη Μάνια και υποψιάζεται τα χειρότερα. Ο Γεράσιμος συναντά τον Τίμο, καθώς έχει έρθει η ώρα να του πει κάποια πράγματα. Ο Τίμος θα μιλήσει κι αυτός στη Δέσποινα για την κατάσταση που έχει μπλέξει, αλλά εκείνη θα του αρνηθεί κάθε βοήθεια. Μια επίσκεψη της Κάτιας θα φέρει αναστάτωση στη Λίζα. Ο Νικόλας βρίσκεται σε απόγνωση εξαιτίας των οφειλών του και αποφασίζει να βρει δουλειά. Ο Ευθύμης εξομολογείται στον Στέφανο πως θέλει να γράψει ένα άρθρο για τον Γεράσιμο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια εξελίξεις (8/11): Βρέθηκε μπροστά την λάθος στιγμή! Η Φωτεινή ακούει ότι...

Τρία Μίλια εξελίξεις (7/11): Η έκπληξη της Δέσποινας, η επανασύνδεση και η επαγγελματική πρόταση