Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Αν θέλετε να γελάσετε με την καρδιά σας και να κάνετε πιο ευχάριστα τα βράδια της Δευτέρας και της Τρίτης σας, σας έχουμε την λύση! Το Εκτός Υπηρεσίας (δείτε εδώ ποιο είναι το μέλλον της σειράς) επιστρέφει απόψε (7/11) με ένα απολαυστικό επεισόδιο.

Τι θα δούμε σήμερα (7/11) στο Εκτός Υπηρεσίας

Ο Μένιος εξομολογείται στη Λίζα ότι είναι ερωτευμένος μαζί της! Η Λίζα, όμως, του ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ο τύπος του άντρα που τη συγκινεί. Ο Μένιος, μην μπορώντας να διαχειριστεί την απόρριψη, της απαριθμεί όλες τις τρέλες που έχει κάνει για να την κατακτήσει... και καθώς ανάβουν τα αίματα, του ξεφεύγει ότι αυτός έκλεψε τα λείψανα του Ντάντουλα.

Η Σοφία βρίσκει την καλά κρυμμένη μακέτα και αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο, ο Κάβουρας να μετατραπεί σε ένα μέρος ξέφρενης διασκέδασης με πολλά clubs και στριπτιτζάδικα!

Τι θα δούμε αύριο (8/11)

Ο Ιάκωβος είναι πλέον πεπεισμένος ότι η Σοφία όχι μόνο έκλεψε τα κόκαλα του Ντάντουλα, αλλά διατηρεί και κρυφή ερωτική σχέση με τον Στρατή. Γι’ αυτό ζητάει τη βοήθεια του Γιάνναρου, ώστε να ξεσκεπάσει το παράνομο ζευγάρι.

Η Λίζα με τη Φώτω γεμίζουν πιατέλες με μεζέδες και βγαίνουν στην πλατεία του Ποθητού να κεράσουν ψητά και νοστιμιές τους νησιώτες, ώστε να διαφημίσουν το άνοιγμα της ταβέρνας τους! Ο Σωκράτης με τους νέους του νησιού συνεχίζουν τις θεατρικές πρόβες με αμείωτο ρυθμό. Ελπίζουν ότι με τα αποσπάσματα από τη ζωή του Ντάντουλα, οι θεατές θα λάβουν το μήνυμα της ενότητας και της ειρήνης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: «Ο ήρωάς μου στήνει μία κομπίνα...» - Ο ρόλος του Νίκου Ορφανού στη σειρά "Εκτός Υπηρεσίας"

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη παίρνει βενζίνη για να κάψει τα χωράφια των Βρουλάκηδων