Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στο αποψινό (7/11) επεισόδιο του Κάνε ότι Κοιμάσαι, η κόρη του Νικόλα επιστρέφει στη ζωή, αλλά τα επικίνδυνα μυστικά που κρύβει θα τη βάλουν ξανά σε κίνδυνο (δείτε εδώ ποια κορυφαία σειρά θα μπει σε λίγο καιρό στην σειρά).

Τι θα δούμε στο Κάνε ότι Κοιμάσαι απόψε (7/11)

Το θαύμα που περίμενε ο Νικόλας όλο αυτόν τον καιρό γίνεται και η κόρη του συνέρχεται από το κώμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η χαρά του είναι μεγάλη αλλά δεν έχουν όλοι τα ίδια συναισθήματα καθώς η Νάσια κρύβει επικίνδυνα μυστικά που δεν θέλουν να βγουν στην επιφάνεια. Η Αννα βέβαια θα προσπαθήσει να μάθει όλα όσα έχουν συμβεί και ακόμη περισσότερα. Στο μεταξύ ένας πρώην υπάλληλος του Βανδώρου συνδέεται με τη σπείρα των ληστών και η Βικτωρία κάνει αποκαλύψεις στον δικηγόρο του Βανδώρου.

Ο Χριστόφορος χτυπάει βίαια τον τραπεζικό σύμβουλο της αδελφής του, κατηγορώντας τον για εμπλοκή στην υπόθεσή της. Την ίδια ώρα ο Βανδώρος ζητάει την εκτέλεση ενός ανθρώπου, ενώ ο Στράτος προτείνει στον αρχηγό της σπείρας να μπουν ξανά στο σπίτι του Νικόλα αφού δεν έχουν καταφέρει να βρουν τα λεφτά. Ομως ο Νικόλας με τη γειτόνισσά του τα έχουν ήδη βρει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Καλλονή με καταγάλανα μάτια - Πασίγνωστη ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση και "εισβάλει" στο Κάνε ότι Κοιμάσαι

Κάνε ότι κοιμάσαι: «Αυτό είναι "Κοιμάσαι όρθιος"» - Έξαλλοι οι τηλεθεατές με την σειρά της ΕΡΤ