Από Πέννυ Μαστοράκου

Η σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι, ήρθε από το πουθενά και έγινε μία από τις αγαπημένες δραματικές και αστυνομικές ταυτόχρονα σειρές της φετινής σεζόν, όπου σε κάθε επεισόδιο μας κόβει την ανάσα για τις καταιγιστικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν!

όπως έγινε γνωστό, η σειρά του Σπύρου Παπαδόπουλου (δείτε εδώ την πρόσφατη συνέντευξή του για την ασθένεια με την οποία έδωσε μάχη)μας ετοιμάζει μία έκπληξη στα επόμενα επεισόδια, πιο συγκεκριμένα μία νέα προσθήκη, που θα φέρει ανατροπές και θα δώσει άλλο νόημα στην πλοκή της σειράς!

Η Ντόρα Μακρυγιάννη "εισβάλει" στο Κάνε ότι Κοιμάσαι

Λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση του Ήλιου, της σειράς που πρωταγωνιστούσε στον Αντ1, η αγαπημένη ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη, ανοίγει ξανά τα φτερά της και επιστρέφει με ρόλο έκπληξη στην αστυνομική σειρά! Οι πληροφορίες την θέλουν να μπαίνει σύντομα στο σετ και να ξεκινά τα γυρίσματα και ανυπομονούμε να την απολαύσουμε σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Πασίγνωστη ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση
Πηγή φωτογραφίας - NDP

Λίγα λόγια για την Ντόρα Μακρυγιάννη

Γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1991 στο Αίγιο όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε οικονομικά και ασφαλιστική, ενώ μετά το πέρας των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται στο ασφαλιστικό γραφείο του πατέρα της στο Αίγιο.

Παράλληλα με την εργασία της στο ασφαλιστικό γραφείο, ασχολήθηκε με την υποκριτική ως μέλος μιας ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας. Αυτή η επαφή με την υποκριτική την οδήγησε στο να λάβει την απόφαση να εργαστεί επαγγελματικά ως ηθοποιός. Σε ηλικία 24 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, δίνοντας εξετάσεις σε διάφορες σχολές θεάτρου.

Τελικά το 2015 έγινε δεκτή στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου ξεκινώντας τις σπουδές της. Αποφοίτησε από το Εθνικό Θέατρο την άνοιξη του 2018.

Πασίγνωστη ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση και 'εισβάλει' στο Κάνε ότι Κοιμάσαι
Πηγή φωτογραφίας - NDP

Κατά τη διάρκεια μιας παράστασης που συμμετείχε λίγο πριν το τέλος των σπουδών της, η Θεανώ Κυριάκη, υπεύθυνη μυθοπλασίας του ANT1, της πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τη νέα καθημερινή δραματική σειρά του σταθμού Γυναίκα Χωρίς Όνομα, που θα έκανε πρεμιέρα τη σεζόν 2018-2019.

Όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της το 2018, δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένη για ένα πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά. Η ίδια έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά υποδυόμενη τη Μαρίνα Αντωνιάδου μια νεαρή κοπέλα που χάνει την νεογέννητη κόρη της και μπαίνει στη φυλακή εξαιτίας της βιολογικής της μητέρας και επιστρέφει χρόνια μετά με νέα ταυτότητα με σκοπό την εκδίκηση. Παρέμεινε στη σειρά μέχρι την ολοκλήρωσή της τον Ιούλιο του 2020.

Την ίδια περίοδο έγινε γνωστό, πως συνεχίζει την συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα καθημερινή σειρά Ήλιος τη σεζόν 2020-2022. Τον Οκτώβριο του 2018 σε μία από τις συνεντεύξεις που έδωσε για την προώθηση της σειράς, μίλησε δημόσια για το θέμα της κακοποίησης που η ίδια βίωσε σε μία ερωτική σχέση της σε ηλικία 17 ετών.

Όπως είπε λίγο καιρό μετά, ο λόγος που έκανε την συγκεκριμένη δήλωση ήταν για να παροτρύνει γυναίκες που βίωσαν παρόμοιες καταστάσεις να μιλήσουν ανοικτά για τη λύση του προβλήματος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κάνε ότι κοιμάσαι: «Αυτό είναι "Κοιμάσαι όρθιος"» - Έξαλλοι οι τηλεθεατές με την σειρά της ΕΡΤ

Άσχημα τα νέα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη σειρά «Κάνε ότι Κοιμάσαι»