Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλη μία εβδομάδα με πολύ γέλιο αλλά και επικές καταστάσεις μας περιμένουν στην ξεκαρδιστική κωμωδία του Αντ1 (με την οποία λύνονται στο γέλιο οι χρήστες του Twitter), Ποιος Παπαδόπουλος, καθώς ο Αρίστος πληροφορείται τις κινήσεις της Περιστέρας με τα αρωματικά φυτά στον κήπο του σπιτιού, αλλά και για όσα θέλει να κάνει και ο Θανάσης επίσης, και η κατάσταση εκτροχιάζεται!

Μην χάσετε αυτή την εβδομάδα στο Ποιος Παπαδόπουλος

Τετάρτη 9/11

Ένας μικροτραυματισμός του Θάνου σε ένα παιχνίδι με τον Αρίστο οδηγεί σε έναν μεγάλο καβγά του Αρίστου με τη Μελίνα, που καταλήγει με τα μισά κεραμικά της Μελίνας σπασμένα και με μια έκτακτη επίσκεψη του ψυχολόγου της στη βίλα. Παράλληλα, ο Θανάσης κάνει ασκήσεις ετοιμότητας σε όλους στο σπίτι για την περίπτωση που πάθει καρδιακή προσβολή, ενώ ο Θάνος, όταν η Εριέττα του ζητάει να γίνει ο παρτενέρ της στα μαθήματα χορού, της αποκαλύπτει τη συμφωνία του με τον Αλέξανδρο να μην τη διεκδικήσει κανείς.

Ποιος Παπαδόπουλος εξελίξεις (12-13/10)

Πέμπτη 10/11

Δεν φτάνει που ο Αρίστος προσπαθεί να συνέλθει από ένα δυνατό hangover εξαιτίας του Γιάννη και των φίλων του, μαθαίνει και για πρώτη φορά ότι η Περιστέρα φυτεύει αρωματικά στον κήπο και έχει να αντιμετωπίσει και τον Θανάση που αποφάσισε να βάλει στον κήπο κυψέλες για να φτιάχνει δικό του μέλι.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έρχονται επίσκεψη η Λίλα με δύο φίλες της, θέλοντας να δουν τον κήπο της Περιστέρας. Καθώς οι ψηλομύτες φίλες αντιμετωπίζουν την Περιστέρα με ειρωνεία και μια κάποια περιφρόνηση, εκείνη αποφασίζει να πάρει την εκδίκησή της. Ο δε Γιάννης αποφασίζει να κάνει ένα δώρο στον Αρίστο για να τον κατευνάσει, φέρνοντας φυσικά τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ποιος Παπαδόπουλος εξελίξεις (3/11): Απίστευτο γέλιο και απόψε! Περιστέρα και Γιάννης σε ταχύρρυθμα μαθήματα συμπεριφοράς

Ποιος Παπαδόπουλος εξελίξεις (2/11): Το μυστικό του Αρίστου βγαίνει στη φόρα