Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο νέο επεισόδιο (2/11) της σειράς του ΑΝΤ1, «Ποιος Παπαδόπουλος» θα δούμε πως το μυστικό του Αρίστου για το λάθος στο μαιευτήριο έχει αρχίσει να διαδίδεται σιγά σιγά (δείτε εδώ τις αντιδράσεις που υπήρξαν για την αλλαγή του πρωταγωνιστή της σειράς).

Τι θα δούμε σήμερα (2/11) στο Ποιος Παπαδόπουλος

Ο Αρίστος αναγκάζει τον Γιάννη να ανακοινώσει σε όλους τις παράνομες δραστηριότητες για τις οποίες χρησιμοποιούσε το τζιπ και ενώ η Περιστέρα ψάχνει να βρει την δύναμη να τον συγχωρέσει για άλλη μια φορά, ο Γιάννης περνάει κρίση μέσης ηλικίας και προσπαθεί να την τρέξει σε ινστιτούτα αισθητικής.

Τα παιδιά βέβαια, που δεν μαθαίνουν ποτέ την αλήθεια για τον Γιάννη, συνεχίζουν να ανταγωνίζονται για την καρδιά της Εριέττας.

Εν τω μεταξύ, στην αντιπροσωπεία έχουν ξεκινήσει οι φήμες για το μυστικό του Αρίστου σχετικά με το λάθος που είχε γίνει στο μαιευτήριο και ο Αρίστος βρίσκεται για άλλη μια φορά κοντά στο εγκεφαλικό. Ωστόσο, η Μελίνα θα το χειριστεί τελείως διαφορετικά το όλο θέμα και έχει μάλιστα και μία ιδέα για το πώς θα παρουσιάσουν επιτέλους τους άλλους Παπαδόπουλους σε όλο τον κύκλο τους...

Τι θα δούμε αύριο (3/11)

Η στιγμή για το «Donate Dignity», το ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά του ιδρύματος των επιχειρηματιών, πλησιάζει και η Μελίνα επιμένει να παρουσιάσουν όλους τους Παπαδόπουλους εκεί. Ετσι η Μελίνα και ο Αρίστος κάνουν στον Γιάννη και την Περιστέρα ταχύρρυθμα μαθήματα κοινωνικής συμπεριφοράς, γενικών γνώσεων τέχνης και πολιτισμού και φυσικά savoir vivre. Ομως υπάρχει κι άλλο ένα πρόβλημα… Θα πρέπει να τους ντύσουν και να τους σουλουπώσουν κιόλας. Ο παππούς φυσικά αρνείται να παρευρεθεί στην εκδήλωση, αλλά αποφασίζει με αφορμή το γκαλά να φέρει κοντά τους δύο εγγονούς του που βρίσκονται σε ανταγωνισμό για την Εριέττα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

ΑΝΤ1: Εξελίξεις με το μέλλον της σειράς Ποιος Παπαδόπουλος - Η απόφαση που πάρθηκε

«Κλαίω από τα γέλια με αυτή τη σειρά» - Το twitter έχει ξεκαρδιστεί με το σίριαλ ''Ποιος Παπαδόπουλος''