Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στο αποψινό (4/11) επεισόδιο του Μαίρη Μαίρη Μαίρη (που αποθεώνεται κάθε εβδομάδα στο Twitter), η μια Μαίρη σκέφτεται να μείνει με τον έρωτά της, η άλλη ανησυχεί για τη ζωή της όταν βλέπει ότι ο άντρας της βλέπει ακατάλληλες ταινίες και η τρίτη Μαίρη θέλει να πάει σε διαιτολόγο.

Τι θα δούμε στο αποψινό (4/11) επεισόδιο του Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Η Μαίρη (Νίκη Λάμη) αποφασίζει να χωρίσει με τον Ηλία. Οταν τελικά αποφασίζει να το κάνει, η αντίδραση του Ηλία δεν είναι η αναμενόμενη. Λίγο αργότερα είναι έτοιμη να μετακομίσει με τον Γιάννη σε ένα καινούριο διαμέρισμα. Εκείνος όμως έχει άλλα σχέδια.

Η Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη) συνεχίζουν να συζητούν για το σχολείο του μικρού Χρήστου, ωστόσο η συζήτηση θα ανάψει όταν Ζορζέτα και Βάσω αρχίσουν τις αναφορές σε περιστατικά του παρελθόντος. Το θετικό είναι πως μέσα από τη συζήτηση των δύο συμπεθέρων, προκύπτει μεταξύ τους ειρήνη. Οταν διαπιστώσουν ότι ο άντρας της βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου νιώθει τη ζωή της να βρίσκεται σε τέλμα.

Η Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη) θ’ αρχίσει να αισθάνεται ανασφάλεια με τα κιλά της όταν δοκιμάζει ένα παντελόνι και διαπιστώνει ότι δεν της κάνει. Συζητάει με τη Βιολέτα για τα κιλά που συνεχίζει να παίρνει παρά τις προσπάθειές της να αδυνατίσει. Η Βιολέτα με τη σειρά της τη συμβουλεύει να επισκεφθεί τη διάσημη διαιτολόγο Ερατώ Μπαλομένου (Μαρία Καβογιάννη).

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη για το ρόλο της στη σειρά ''Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη''

«Ήθελα να επιστρέψω φέτος με μία κωμωδία, το επεδίωξα πολύ…όταν άκουσα ότι ο Μιχάλης και ο Θανάσης κάνουν δουλειά, είπα “τέλος, αυτό ήταν”.

Η Μαίρη είναι μία γυναίκα που βιώνει την 7ετία του γάμου της και πρέπει να αντιμετωπίσει το γεγονός πως αντιλαμβάνεται ότι ο σύζυγός της κοιτάει και άλλες γυναίκες. Είναι πολύ αστείο. Το έχουμε συζητήσει και με τον Μιχάλη και με τον Θανάση, είναι πώς τις βιώνει τις καταστάσεις ο κάθε ήρωας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι ένα κορίτσι που...» - Η Νίκη Λάμη αποκαλύπτει για τον ρόλο της στη σειρά "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" πριν την πρεμιέρα

«Ποτέ δεν ξέρεις στο μέλλον...» - Η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει για την συνεργασία με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη