Από Έπη Τρίμη

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο θα δουν σήμερα (3/11) οι τηλεθεατές στη σειρά «Παράδεισος των Κυριών» στον Alpha στις 20:00 με τον Χριστίδη να απειλεί τη Βικτώρια και να της ξεκαθαρίζει τη θέση της. (δείτε αναλυτικά τις σημερινές εξελίξεις που αποτελούν πραγματική βόμβα).

Τα κρυμμένα μυστικά

Οι δύο πρωταγωνιστές στη σειρά έρχονται αντιμέτωποι καθώς μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και πρέπει να διαχειριστούν τις συνέπειες.

«Καλά είσαι τόσο ηλίθιος που κατάφεραν να σε πιάσουν;», του λέει εξοργισμένη η Βικτώρια και δεν μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη αυτό.

Ο Χρηστίδης εδώ και χρόνια είναι μπλεγμένος με τον υπόκοσμο, αλλά πάντα κατάφερνε να ξεφεύγει. Τώρα, όμως, έκανε το λάθος που θα του κοστίσει…

«Αν δε με βοηθήσεις ετοιμάσου για τη φυλακή», λέει ο Χρηστίδης στη Βικτώρια κι εκείνη πανικοβάλλεται στον «Παράδεισο των Κυριών». Αν δε αναλάβουν γρήγορα δράση, τότε όλα τα μυστικά θα έρθουν στο φως και θα βρεθούν κι οι δύο αντιμέτωποι με το νόμο.

Η κατάσταση δεν θα αργήσει να ξεφύγει. Την ίδια στιγμή, ο Ντίνος παλεύει να κρατήσει το κατάστημά του, ενώ ζητά από τη γυναίκα του διαζύγιο.

Η Αμαλία συνεχίζει να τον αποφεύγει κι ο Παπακώστας καταφεύγει στη βοήθεια της Μιράντας για να τον βοηθήσει να ξανακερδίσει πίσω τη Μιράντα.

Όσα δεν ξέρετε για τους ηθοποιούς και καίγεστε να μάθετε

Ο Σωτήρης Τσακομίδης στον Παράδεισο Κυριών

Σωτήρης Τσακομίδης: «Ήθελα να σταθώ μπροστά σε κάποιους άφοβα...»

Ο ηθοποιός που υποδύεται συγκλονιστικά τον ρόλο του Χρηστίδη, παλιότερα έπαιζε στο Κόκκινο Ποτάμι δίνει ελάχιστες συνεντεύξεις, αλλά εμείς ανακαλύψαμε κάποια σημαντικά πράγματα που έχει μοιραστεί με το κοινό του και σας τα μεταφέρουμε. Όπως δήλωσε έγινε ηθοποιός για να δώσει χώρο στο μέσο του και στη φωνή του για να νικήσει τους φόβους του. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Προσωπικά έγινα ηθοποιός μάλλον για να δώσω χώρο στο μέσα μου και στη φωνή μου, για να σταθώ, πολύ απλά, μπροστά σε κάποιους άφοβα και αυτοί να με ακούσουν, για να νικήσω το φόβο μου, κάνοντάς τον δύναμη δημόσιου λόγου που μπορεί κάποιους να αφορά».

«Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι ακραία δύσκολο»

«Καταρχάς το επάγγελμα του ηθοποιού ήταν πάντα ακραία γοητευτικό και ακραία δύσκολο. Οι συνθήκες από παλιά σαφώς έχουν αλλάξει, διανύουμε μια εποχή μεγάλης αντινομίας, πολλές σκηνές, πολλές δραματικές σχολές και ηθοποιοί, δηλαδή πολλές δυνατότητες από τη μία και μεγάλη ανεργία από την άλλη ή πολύ χαμηλές αμοιβές. Η δυσκολία μέσα σε μια πληθωριστική κοινωνία θεαμάτων, τέχνης κλπ., είναι να αποκτήσεις ταυτότητα, έννοια ίσως σπουδαιότερη και από το ταλέντο», είχε δηλώσει ο ηθοποιός στο duende-art9.webnode.gr.

Θεοδώρα Τζήμου

Θεοδώρα Τζήμου «Μου αρέσει να μαζεύω μανιτάρια»

Η ηθοποιός γεννήθηκε στο Ουζμπεκιστάν στη Τασκένδη το 1974, από Έλληνες γονείς που γεννήθηκαν εκεί. Ο παππούς και η γιαγιά της ήταν πολιτικοί πρόσφυγες. Ήρθε στην Ελλάδα με του γονείς της όταν ήταν μόλις δυο ετών. Της αρέσει να περπατάει, να μαγειρεύει και να μαζεύει μανιτάρια.

Στην τηλεόραση η Θεοδώρα Τζήμου εμφανίστηκε σε σειρές όπως: Εκείνες κι εγώ (1996), Το τίμημα του πάθους (1997), Τυφλόμυγα (2007) κ.ά. Επίσης έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις Top Girls (2016), Ηρακλής Μαινόμενος (2011), Κόκκινα φανάρια (2012), Victor Victoria (2016).

Προσπαθώ να καλύψω το κενό μου μέσω του θεάτρου

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε δηλώσει σε προγενέστερη συνέντευξή της: «Μεγαλώνοντας ζω όλο και πιο πολύ μέσα στο θέατρο. Πολλές φορές νοιώθω ένα κενό και στεναχωριέμαι, αλλά από την άλλη με γεμίζει το θέατρο. Μακάρι να αποκτήσω μια καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική μου ζωή και στη δουλειά -ακόμα με διέπει ανισορροπία. Με ταράζει ο έρωτας, ταράζει τη ζωή μου, την ισορροπία μου. Τι σημαίνει θύμα ή θύτης στην αγάπη; Είναι ρόλοι που διαλέγουμε ο καθένας και αποφασίζουμε οι ίδιοι για τον εαυτό μας και έτσι αποφασίζουν και οι άλλοι για εμάς. Όλα τα πράγματα άλλωστε είναι από ποια μεριά τα κοιτάς».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Να σαπίσει στο ξύλο την καραφλή οχιά!» - Συνέλαβαν το Χρηστίδη και το Twitter κάνει πάρτι

Γιάννης Τσορτέκης: Οι δηλώσεις του για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τη βία και την ομοφυλοφιλία