Από TV24 Team

Ακόμα μια σκέψη θα βασανίζει τη ζωή και τη σκέψη της γιαγιάς Ειρήνης το επόμενο διάστημα στον Σασμό, και αυτή δεν είναι άλλη από το μυστικό για τον γάμο της Μαρίνας και του γιου της, Μάρκου. Ένα μυστικό που έχει ξεκινήσει από τη μέρα που έγινε το προξενιό στο πατρικό σπίτι της Μαρίνας και δεν μπορεί ακόμα να διαχειριστεί.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Το μυστικό που κρατάει η Γιαγιά Ειρήνη στον Σασμό

Η νύφη της θα καταλάβει ότι κάτι βασανίζει την καρδιά της και θα θελήσει να της μιλήσει, αλλά η γιαγιά θα αμφιταλαντεύεται για το αν πρέπει να μιλήσει για εκείνη την εποχή. Το εν λόγω μυστικό άλλωστε αφορά και τον Μάρκο και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλει η νύφη της να σχηματίσει κακή γνώμη για τον άντρα που αγάπησε και παντρεύτηκε.

Σασμός Γιαγιά Ειρήνη

Έστω και εκ των υστέρων. Καθώς όμως θα θεωρήσει πως η κουβέντα αυτή θα την ελαφρύνει, θα μιλήσει στη Μαρίνα. Μόνο που η ζωή τής τελευταίας θα διαλυθεί αφού θα καταλάβει πως οι πιο δικοί της άνθρωποι στη γη της έκρυψαν την πιο βαριά αλήθεια και μάλιστα την περίοδο που ετοίμαζε τον γάμο της (δείτε εδώ πότε θα διακοπεί ο Σασμός και γιατί).

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί μόνο με 1 ευρώ!

Τι θα δούμε σήμερα (2/11) στον Σασμό

Ενώ ο παπάς προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η σπασμένη καρδιά τού παπά μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει. Από την άλλη μεριά, ο Παύλος έρχεται για μια ακόμα φορά αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο, ενώ ο Ευθύμης εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στη ζωή του ίδιου και των ανθρώπων του. Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει, Αστέρης και Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης.

Σασμός Στέλλα Αστέρης

Μετά την εξομολόγηση του Μανόλη, ο παπάς της Άνω Ποριάς πηγαίνει σε μοναστήρι καθώς ξέρει πως μόνο εκεί θα καταφέρει να διαχειριστεί τις σκέψεις του. Έχει μόλις προστεθεί ένα ακόμα βάρος στις πλάτες του, που αφορά στον θάνατο του Στεφανή και πρέπει να μείνει μόνος, ακόμα και μακριά από την Κατερίνα, για να σκεφτεί πώς θα πράξει. Η προσευχή δεν ελαφραίνει τη συνείδησή του και ζητά από τον Θεό να του δώσει τη δύναμη που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει την εξομολόγηση του Μανόλη. Λίγο αργότερα θα επιστρέψει στο χωριό του και θα κινηθεί αναλόγως.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός σούπερ αποκλειστικό: Ο Σταύρος εκδικείται την Αργυρώ - Λέει στον Αστέρη για το παιδί

Τραγικές ώρες στον Σασμό! Εντολή θανάτου για τον Αντώνη Φραγκιαδάκη