Από Πέννυ Μαστοράκου

Και οι δύο έχουν απομακρυνθεί τελείως από τον γάμο τους, και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει από όταν κοίταξαν αλλού! Ο λόγος για τον Κουράκο και την Ιουλία, οι οποίοι είναι μόνο τυπικά παντρεμένοι, μιας και οι καρδιές τους πλέον και επίσημα στην Γη της Ελιάς είναι δοσμένες αλλού (και εκείνος θα δώσει το πρώτο του φιλί μάλιστα με την Ευτυχία).

Εφόσον όμως κανείς δεν κάνει το βήμα να παραδεχτεί πως ακριβώς έχουν τα πράγματα, ο αστυνόμος παίρνει την απόφαση και της ζητά να μιλήσουν ανοιχτά και χωρίς περιστροφές, μιας και μιλάμε για το μέλλον και την ζωή τους, η οποία δεν μπορεί να είναι κοινή.

Ο Κουράκος θα ζητήσει διαζύγιο στην Γη της Ελιάς

Ο Κουράκος κάνει μία κουβέντα με την Ιουλία και της ζητά να μιλήσουν σοβαρά, με την ίδια να μην φαίνεται να είχε στον νου της να χωρίσει, παρότι αγαπά τον Στάθη, και να μην θέλει να πάρει διαζύγιο, όμως εκείνος είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος και η απόφασή του είναι μονόδρομος!

 Γη της Ελιάς

Έγκυος η Ιουλία στα επόμενα επεισόδια;

Η αλήθεια είναι πως η εξέλιξη αυτή, είναι η τελευταία που περιμέναμε να ακούσουμε για την αγαπημένη, καθημερινή μας σειρά Γη της Ελιάς, καθώς η ίδια απέκλειε το ενδεχόμενο να ξανά προσπαθήσει για παιδί, έπειτα από τις μην επιτυχείς προσπάθειες της στον πρώτο κύκλο της σεζόν με τον σύζυγό της.

Ο λόγος για την Ιουλία (η οποία πάντα όπως εξομολογήθηκε ήθελε παιδί με τον Στάθη), η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα έχει πολλά συμπτώματα τα οποία θα την οδηγήσουν σε ένα συμπέρασμα! Νομίζει πως είναι έγκυος, και δεν είναι από τον Κουράκο!

Ο γάμος της με τον αστυνόμο Κουράκο παρά τις προσπάθειες οδεύει προς το τέλος του, και η ίδια επιστρέφει στην αγκαλιά του Στάθη, της μίας δηλαδή και μοναδικής της αγάπης! Οι δυο τους θα αφεθούν ξανά στο πάθος και θα περάσουν μαζί πολλές βραδιές, οι οποίες θα την κάνουν ευτυχισμένη μέχρι να έρθουν τα πρώτα συμπτώματα εγκυμοσύνης!

Γη της Ελιάς

Ο τρόμος θα την κυριεύσει καθώς αν είναι έγκυος το παιδί ανήκει στον Στάθη! Τι θα συμβεί τελικά; Οι εξελίξεις στις οθόνες μας...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Συμβόλαιο θανάτου για τη Δήμητρα

Γη της Ελιάς Spoiler: «Καυτή» νύχτα για Ιουλία και Στάθη