Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο γάμος της Αργυρώς και του Σταύρου στον Σασμό φαίνεται να κρέμεται από μία κλωστή και η αλήθεια είναι πως οι αντιδράσεις της νεαρής κοπέλας κάθε φορά που βλέπει τον Αστέρη δεν βοηθάνε καθόλου την κατάσταση.

Η απόσταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. «Δεν με αφήνεις να σε βοηθάω, δεν με αφήσεις να είμαι στο πλευρό σου, ούτε να σταθώ στο πλάι μου», της επισημαίνει και συνεχίζει: «Τότε για ποιο λόγο παντρευτήκαμε, Αργυρώ; Για ποιο λόγο ήρθα μαζί σου από τα Γιάννενα, όταν βρίσκεις συνεχώς αφορμές να με κρατάς μακριά από τη ζωή σου;», είναι τα λόγια του, αλλά εκείνη εξακολουθεί να είναι χαμένη στις σκέψεις της. Εκείνες που περιλαμβάνουν μόνο τον πραγματικό πατέρα του Πετρή, τον Αστέρη.

Η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα, η οποία δε θέλει να δει την κόρη της να μπλέκει ξανά με τον άνθρωπο που αποτέλεσε την αιτία για να φύγει ο γιος της από τη ζωή (δείτε εδώ πώς θα μάθει ο Αστέρης ότι ο Πετρής είναι γιός του).

Σασμός Σταύρος Αργυρώ

Ο Σταύρος ζητάει συγγνώμη από τη Μαρίνα στον Σασμό

Ο Σταύρος ζητά συγγνώμη από τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά του, ενώ της εξομολογείται πως η σχέση του με την Αργυρώ πάει από το κακό στο χειρότερο. «Δεν ξέρω πόσο απαραίτητος της είμαι πλέον. Νιώθω πως την κουράζει η σχέση μας και συχνά αναρωτιέμαι ποια είναι η θέση μου σε αυτό το σπίτι», της λέει.

«Αυτό είναι και δικό σου σπίτι αλλά για την Αργυρώ δεν πρέπει να αναρωτιέσαι. Ούτε να αμφισβητείς τα συναισθήματά της. Η Αργυρώ μόλις έχασε τον δεύτερο αδελφό της και το μόνο που αισθάνεται μέσα της είναι ένα τεράστιο κενό. Χρόνο χρειάζεται μόνο, Σταύρο μου, και αγάπη. Όλα σε λίγο καιρό θα πάρουν τη θέση τους μέσα της», τον καθησυχάζει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Θρήνος! Ο Αστέρης και η Αργυρώ βρίσκουν τον Σταύρο πριν πεθάνει

Σασμός Spoiler: «Θα με βρεις μπροστά σου...» - Η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με τον Παύλο