Από Ελένη Μήτση

Νέα απολαυστικά και γεμάτα χιούμορ επεισόδια αναμένεται να προβληθούν στο σίριαλ ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' με τις εξελίξεις της Δευτέρας 3/10 να μας παρουσιάζει την αγωνία του χωριού για το που θα καταλήξει εν τέλει ο πολύτιμος θησαυρός...

Οι εξελίξεις στη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' τη Δευτέρα 3/10

Η ανακαίνιση στο σπίτι του Βαγγέλα ολοκληρώνεται με επιτυχία και τα ξαδερφάκια το γιορτάζουν, την ώρα που στο δάσος κόσμος και κοσμάκης ψάχνει το μισό αβγό που έθαψε η Σύλβια. Από τη μια, ο Σώτος με τον Πετράν και από την άλλη ο Ηλίας με τον Θύμιο σκάβουν με πάθος, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος τους και η παπάγια μας δεν έχει καμιά διάθεση να τους βοηθήσει.

Ο Κανέλλος, πάλι, έχει φτάσει στα όριά του και αποφασίζει να αψηφήσει τη Μάρμω που τον απειλεί με κατάρα βαριά, και να συλλάβει τη Σύλβια και τη Βαλέρια ως κλεπταποδόχους. Η Ζαφείρω (Ζώγια Σεβαστιανού), όμως, έχει άλλα σχέδια και εκβιάζει τον διοικητή της αστυνομίας να της κάνει πλάτες για να κλέψει το αβγό...

Χαιρέτα μου τον Πλάτανό νέα επεισόδια

Τι θα συμβεί την Τετάρτη 4/10;

Ο Κανέλλος, με τη βοήθεια του Παναγή, κρατάει τη Σύλβια και τη Βαλέρια στο Τμήμα και προσπαθεί να τις πείσει να του δώσουν η καθεμιά το μισό αβγό που έχει στην κατοχή της. Ο Χαραλάμπης νιώθει περήφανος στην τοποθεσία Πλάτανος για τις ηθικές αξίες του γιου του, οι υπόλοιποι Πλατανιώτες, πάλι, νιώθουν εξαιρετικά θυμωμένοι, και επιστρατεύουν τη Χρύσα, σε μια ύστατη προσπάθεια να πείσουν τον Κανέλλο να μην παραδώσει το αβγό στις αρχές, αλλά να το αξιοποιήσει για το καλό του χωριού.

Ο παπάς με την Τούλα καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο Σώτος και ο Πετράν είναι ύποπτοι για κλοπή, το ίδιο και η Κατερίνα, που παρακολουθεί το κινητό του Πετράν. Την ίδια ώρα, μια αστυνομικός έρχεται για να παραλάβει το αβγό και η αστυνομική αρχή του τόπου τη βλέπει και χάνει και τα αβγά και τα πασχάλια!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (28/9): Σοκ στο χωριό - Η Βαλέρια κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Σώτος και Σύλβια σε ακατάλλη σκηνή - Ο Πέτρος τους πιάνει στα πράσα