Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στο αποψινό (31/10) επεισόδιο του Κάνε ότι Κοιμάσαι, η Άννα για μια ακόμη φορά προσπαθεί να μάθει τι κρύβει ο Νικόλας, ενώ ο Βανδώρος δεν θα αφήσει την υπόθεση του γιου του μόνο στην αστυνομία (δείτε εδώ ποια αγαπημένη ηθοποιός μπαίνει στη σειρά).

Τι θα δούμε σήμερα (31/10) στο Κάνε ότι Κοιμάσαι

Ο Στάθης συνέρχεται στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι σοβαρή αλλά έχει αποφύγει τον κίνδυνο. Την ίδια ώρα η Βικτόρια αρνείται να συνεργαστεί με τον Στράτο κι εκείνος την καρφώνει στον Μηνά. Του λέει ότι είναι ύποπτη και ότι δεν ξέρουν τίποτα για εκείνη. Ετσι μπαίνουν νέες υποψίες και η θέση της δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο. Στο μεταξύ ο Βανδώρος ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα για τον γιο του. Θέλει να μάθει τι έχει συμβεί στο σχολείο και ξέρει ότι ο μόνος που μπορεί να εκμαιεύσει πράγματα από τα παιδιά είναι ο αγαπημένος τους καθηγητής. Ομως ο Νικόλας έχει κι άλλα πράγματα να διαχειριστεί, ενώ ο Λάκης ανακαλύπτει κάτι για την κόρη του που τον σοκάρει.

Ο Νικόλας απελπίζεται με την κατάσταση της κόρης του στην εντατική. Πλέον αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι είναι μη αναστρέψιμη αλλά δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Μια κρυφή ελπίδα θέλει να υπάρχει μέσα του όσο κι αν ξέρει πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση. Παράλληλα ο Ισσαρης υποπτεύεται ότι ο Νικόλας τούς κρύβει σημαντικές πληροφορίες και ζητάει από την Αννα να το εξακριβώσει. Στην όλη υπόθεση πάντως υπάρχουν κι άλλα αναπάντητα ερωτήματα όπως ποια ήταν η μυστική δράση της Νάσιας και τι σκοπεύει να κάνει με το παράνομο όπλο που αγόρασε ο Χριστόφορος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Καλλονή με καταγάλανα μάτια - Πασίγνωστη ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση και "εισβάλει" στο Κάνε ότι Κοιμάσαι

Κάνε ότι κοιμάσαι: «Αυτό είναι "Κοιμάσαι όρθιος"» - Έξαλλοι οι τηλεθεατές με την σειρά της ΕΡΤ