Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί να είναι πολλά τα ζευγάρια που χωρίζουν στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, ωστόσο ο έρωτας θα χτυπήσει σύντομα την πόρτα σε δύο πολύ αγαπημένους πρωταγωνιστές. Η Δήμητρα έκανε και επίσημα την εμφάνισή της στην Αρεόπολη μιας και άφησε πίσω της τη «Ράινα» και ήδη έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

Η νεαρή αστυνόμος αποφάσισε να εγκατασταθεί στη Μάνη και να δουλέψει στο πλευρό του αστυνόμου Κουράκου. Από την πρώτη στιγμή που ο κόσμος έμαθε για την αληθινή της ταυτότητα, όλοι άλλαξαν τη στάση που είχαν απέναντί της, εκτός φυσικά από την Αλκμήνη που της άνοιξε την καρδιά της ακόμα και όταν νόμιζε πως χόρευε στο κλαμπ.

Έτσι, η Δήμητρα δε θα αργήσει να βρει τον έρωτα και μάλιστα στα μάτια ενός πρωταγωνιστή που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά στα προσωπικά του.

Η Δήμητρα ζευγάρι με τον Αποστόλη στη Γη της Ελιάς

Μπορεί ο Αποστόλης να το έπαιζε δύσκολος στη «Ράινα» και να μην ήθελε να έχει πολλά πολλά μαζί της, ωστόσο η Δήμητρα τον έχει γοητεύσει και με το παραπάνω. Κι εκείνη όμως, κάθε φορά που τον συναντάει τον φλερτάρει και δείχνει πως έχει ένα ενδιαφέρον απέναντί του.

Οι δυο πρωταγωνιστές θα έρθουν λοιπόν σύντομα πολύ κοντά και θα γίνουν ζευγάρι, ενώ η σχέση τους θα προκαλέσει αίσθηση στη Μάνη!

Γη της Ελιάς Spoiler Αποστόλης Δήμητρα

Μαζί θα είναι όμως και η Αντιγόνη με τον Άρη

Όπως είδαμε ήδη σε προηγούμενο επεισόδιο (24/10), ο Άρης εξομολογήθηκε στην αδερφή του, Εύα, πως έχει αρχίσει να βλέπει την Αντιγόνη με άλλο μάτι πως σκέφτεται να τη διεκδικήσει.

Παρόλο που η αδερφή του, του είπε να απομακρυνθεί μιας και η Αντιγόνη δεν περνάει και την καλύτερη περίοδό της σε ψυχολογικό επίπεδο, ο Άρης επιμένει πως αξίζει να το προσπαθήσει.

Γη της Ελιάς Άρης Αντιγόνη

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του tv-24.gr, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Άρη να την πλησιάζει και την Αντιγόνη να ανταποκρίνεται. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως μετά τον Δημήτρη, ούτε η Αντιγόνη είχε κάποιον στο πλευρό της, ενώ ο Άρης δέχθηκε την απόρριψη της Ευτυχίας πολλές φορές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Ο Στάθης εισβάλλει στο τμήμα και πλακώνει τον επίδοξο βιαστή της Βασιλικής

Γη της Ελιάς: «Σου απαγορεύω να...» - Η κατάσταση με την Χάιδω και τον Λυκούργο πάει από το κακό στο χειρότερο