Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το «Ευτυχισμένοι Μαζί» αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες του Mega. Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά μέσα από το «Μεγάλο Κανάλι» το 2007, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου.

Το κοινό λάτρεψε το επιτυχημένο σίριαλ και μέχρι και σήμερα, οι επαναλήψεις που προβάλλονται στο Mega, σημειώνουν πολύ υψηλή τηλεθέαση.

Η σειρά βασίζεται στην ισπανική σειρά «Los Seranos», η οποία όπως είχε αποκαλύψει ο Γιάννης Μπέζος σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε πολύ διαφορετικό φινάλε από αυτό που παρακολουθήσαμε στους δέκτες μας (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό).

Όπως λοιπόν μπορεί να θυμάστε, πίσω από τη σειρά υπήρχε μία αφήγηση, την οποία είχε αναλάβει ένα μικρό παιδί. Όλος ο κόσμος πίστευε πως το παιδί αυτό που αφηγούνταν την ιστορία ήταν ο μικρός Γιαννάκης, δηλαδή ο Σάββας Σαλίπας. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει!

Ποιος ήταν πίσω από την αφήγηση του Ευτυχισμένοι Μαζί

Η φωνή που ακούγαμε σε κάθε επεισόδιο, όπως είχε φανερωθεί από την πρώτη στιγμή στους τίτλους τέλους της σειράς, άνηκε στον Νικηφόρο Ζαμπετάκη, ένα μικρό παιδί του οποίου η φωνή έμοιαζε πάρα πολύ με αυτή του Γιαννάκη.

Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα ο «Γιαννάκης»

Ο Σάββας Σαλίπας, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε με απόλυτη επιτυχία τον ρόλο του «Γιαννάκη» στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Ευτυχισμένοι Μαζί», μίλησε στο Πάμε Δανάη και αναφέρθηκε στην εποχή που επιλέχθηκε για το σίριαλ καθώς και στην αναγνωρισιμότητα που του έφερε ο χαρακτήρας του.

«Όποιος με αναγνωρίζει, είναι λόγω του Tik Tok. Κάνω πρακτική και παίρνω το πτυχίο μου στις ναυτιλιακές σπουδές. Δουλεύω ως διανομέας και σύντομα θα μπω στρατό. Αν προκύψει ξανά κάποια ευκαιρία στην υποκριτική, είμαι ανοιχτός. Είχα μπει σε ένα πρακτορείο όταν ήμουν δυο χρόνων, έκανα φωτογραφίσεις και έπαιξα στην Επίδαυρο.

Επιλέχθηκα ανάμεσα σε 1.000 παιδιά. Έκανα τα μαθήματα μου στα γυρίσματα. Είχα αλλάξει τα λόγια σε μια σκηνή και ο Γιάννης Μπέζος είπε να κρατήσουμε τη σκηνή έτσι.

Ήμουν 7 χρόνων και κάτι κορίτσια 12 χρόνων ήθελαν να τους υπογράψω αυτόγραφα στο στήθος, είχα πάθει σοκ. Είχα βρεθεί σε ένα πανηγύρι στις Σπέτσες και φωνάζαν όλα τα παιδιά “ο Γιαννάκης” και ζητούσαν αυτόγραφα.

Πριν πάω στη σειρά, είχα πάει σε ψυχολόγο για να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα που θα είχα. Από το «Ευτυχισμένοι μαζί» θυμάμαι την σκηνή που είχαμε ντυθεί όλα τα αγόρια με μαύρα ρούχα», είπε χαρακτηριστικά ο Σάββαες Σαλίπας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παντρεύεται ο Θανασάκης από το ''Ευτυχισμένοι μαζί'' - Δύο χρόνια μετά τη γέννηση του γιου του

Φέτος παίζει σε σειρά της ΕΡΤ - Μεγάλωσε και έγινε κούκλος ο Άκης από το Ευτυχισμένοι Μαζί