Από Ελένη Μήτση

Ο γάμος της χρονιάς στο Σασμό αναμένεται να γίνει για δεύτερη φορά μετά την ματαίωσή του και αυτός δεν είναι άλλος από εκείνον του Μαθιού με της Βασιλικής (δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter με την πρόταση γάμου, που της έκανε).

Οι καλεσμένοι λοιπόν, θα είναι από το οικογενειακό περιβάλλον αλλά και από τον στενό κύκλο του ζευγαριού. Ανάμεσα στους θαμώνες, που θα δούμε αναμένεται να είναι και η Στέλλα, αφού η οικογένεια Σταματάκη της έχει μεγάλη εκτίμηση.

Η Στέλλα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Αστέρη

Η δικηγόρος από τη χαρά της για το ζευγάρι και μιας και θα έχει κοντά της στον Αστέρη θα πιεί παραπάνω και θα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον πρώην της. Ποια θα είναι όμως η απάντηση, από τη στιγμή που ο Σταματάκης έχει δώσει την καρδιά του στην Αργυρώ;

Στέλλα και Αστέρης

Το πρόσωπο που εισβάλλει στο γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού και παγώνει τους πάντες

Μπορεί η πρώτη απόπειρα, που έκανε ο Μαθιός και η Βασιλική στο Σασμό για να παντρευτούν να ματαιώθηκε, όμως η δεύτερη ευκαιρία ήρθε, καθώς είναι μεγάλη επιθυμία τους να ενωθούν και με τα δεσμά της εκκλησίας.

Και ενώ λοιπόν, έχουν κάνει όλες τις ετοιμασίες για την ημέρα εκείνη, στην εκκλησία επικρατεί συγκίνηση από τους καλεσμένους, τους μελλόνυμφους και φυσικά την οικογένεια.

Το ευχάριστο αυτό κλίμα, όμως θα διακοπεί όταν ξαφνικά θα εισβάλλει στην εκκλησία ο Παύλος Βρουλάκης με τα όργανα να σταματούν απότομα. Ο Μαθιός αμέσως θα πάρει τον λόγο και θα του κάνει γνωστό, πως δεν είναι ευπρόσδεκτος εκεί. Εκείνος θα εξηγήσει, πως δεν ήρθε για να αναστατώσει, παρά μόνο για να ευχηθεί και έτσι ο γάμος θα συνεχιστεί...(δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter με την ερωτική σκηνή του Μαθιού και τη Βασιλικής).

Σασμός - Παύλος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Πάρε δρόμο μωρέ!» - Φρενίτιδα στο Twitter με το χαστούκι του Παύλου Βρουλάκη στον Νικηφόρο

Ευχάριστες εξελίξεις για τη σειρά του Alpha - Ο Σασμός πάει εξωτερικό