Από TV24 Team

Στον Σασμό, λίγο πριν τον θάνατό του ο Κώστας (δείτε εδώ ποιος άλλος πρωταγωνιστής θα πεθάνει), ίσως επειδή είχε προαισθανθεί πως το τέλος του πλησιάζει, έγραψε ένα γράμμα στον συγκρατούμενό του, Τόλη.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το περιοδικό TV24

Ο δεύτερος λοιπόν, μετά από καιρό θα πάρει στα χέρια του τον φάκελο και ενώ στην αρχή θα διστάσει, τελικά θα αποφασίσει να τον ανοίξει περιμένοντας πως θα διαβάσει ένα πιο προσωπικό αποχαιρετισμό του φίλου του.

Τι μαθαίνει ο Τόλης στον Σασμό

Σασμός Τόλης Κώστας

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, θα βρεθεί μπροστά σε μια περίεργη αποκάλυψη, η οποία και θα τον βάλει σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να μιλήσει ή όχι. Η αποκάλυψη έχει φυσικά να κάνει με την πρώην γυναίκα του Κώστα, την Ασπα αλλά και τον Αγγελο, που έχασε τόσο ξαφνικά και άδικα τη ζωή του.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Τι θα δούμε σήμερα (27/10) στον Σασμό

Ένταση δημιουργείται για ακόμα μια φορά μεταξύ Αργυρώς και Σταύρου. Εκείνος την πιέζει να γυρίσουν στα Γιάννενα για να ηρεμήσουν και να σώσουν τον γάμο τους, εκείνη επιμένει πως δεν μπορεί να αφήσει τους δικούς της σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή και το χάος μεταξύ τους είναι αναπόφευκτο.

Κι ενώ η Στέλλα πάει να πάρει απαντήσεις από την Καλλιόπη για την εμπλοκή της με τον Κώστα, η Αιμιλία κάνει μια μυστική συνάντηση, που αποκαλύπτει μια κρυφή συμμαχία. Ο Μαθιός ανακοινώνει την απόφασή του στη Βασιλική, να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο).

Σασμός - Μαθιός

«Τόσο πολύ βιάζομαι να γίνεις γυναίκα μου, δεν μπορώ να περιμένω ούτε μια στιγμή παραπάνω», της ανακοινώνει, ενώ στην πραγματικότητα φοβάται τις κινήσεις του Παύλου. Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη ότι η κάλυψή του κινδυνεύει.

Η απόσταση Αργυρώς-Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, όπως και η ένταση στη σχέση Αιμιλίας-Δημήτρη. Η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο, ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωράνε...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (26/10): Πρώτο θέμα συζήτησης στον ALPHA τα χθεσινά νούμερα του Σασμού

Αποκλειστικό: «Βόμβα» στον Σασμό - Παύλος και Αιμιλιία ξανά μαζί