Ο Παράδεισος των Κυριών εξελίξεις (26/10): Ο Αποστόλης στριμώχνει τον αστυνόμο Χρηστίδη
Όλα όσα θα δούμε σήμερα
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου
Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (26/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες), μιας και ο Αποστόλης θα πάει στο τμήμα και θα στριμώξει τον αστυνόμο Χρηστίδη.
Τι θα δούμε σήμερα (26/10) στον Παράδεισο των Κυριών
Η Γεωργία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, στην οποία έβαλε μόνη της τον εαυτό της, καθώς αφέθηκε ερωτικά στα χέρια του Άγη. Η κοπέλα το αποκαλύπτει στην οικογένειά της και η ήττα αυτή, αλλά και σε όλα τα επίπεδα, καταρρακώνουν τον Μάρκο. Φυσικά η Πιπίτσα προσπαθεί να διορθώσει το λάθος της, ωστόσο κάνει περισσότερα λάθη. Ο Αποστόλης μαθαίνει κάτι που του αλλάζει εντελώς τα σχέδια, ενώ η Αμαλία και ο Χριστόφορος προσπαθούν να βρουν έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας και να φτιάξουν τη σχέση τους.
Ένα όνειρο ζωής να βρεθεί με τον Ντίνο, πραγματοποιείται για τη Μιράντα, μια ξαφνική επίσκεψη όμως θα της το χαλάσει. Η Όλγα και ο Αποστόλης αναστατώνονται από τις κινήσεις της αστυνομίας. Έτσι ο Αποστόλης αποφασίζει να πάει στο τμήμα και φέρνει σε ακόμα πιο δυσχερή θέση τον αστυνόμο Χρηστίδη: «Δεν ξέρω τι θα κάνεις, έχω βάλει ήδη ντεντέκτιβ και θέλω να μου βρεις τον δολοφόνο του Αριστείδη. Το κατάλαβες;», του τονίζει και ο αστυνόμος πλέον αισθάνεται να μην μπορεί να πιαστεί από πουθενά.