Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη νέα σειρά του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Κάνε ότι Κοιμάσαι» στην ΕΡΤ, μιας και την ώρα που βγαίνουν μαχαίρια στη συμμορία αλλά και ανάμεσα στους μαθητές του σχολείου, ο Νικόλας έχει να διαχειριστεί τα τραγικά νέα (δείτε εδώ ποια ηθοποιός μπαίνει στη σειρά).

Τι θα δούμε σήμερα (24/10) στο Κάνε ότι Κοιμάσαι

Ο Νικόλας είναι αντιμέτωπος με επικίνδυνες ισορροπίες μέσα στην ίδια του την τάξη που έχει γίνει πεδίο μάχης. Τα στρατόπεδα πλέον είναι δύο και η κατάσταση είναι έκρυθμη. Δεν χρειάζεται παρά μια ελάχιστη αφορμή για να εκτροχιαστεί. Την ίδια στιγμή η Βικτωρία φοβάται ότι κλοιός στενεύει γύρω της και πως θα προδοθεί. Έτσι αποφασίζει να δράσει και προσπαθεί να συνθηκολογήσει με τους λάθος ανθρώπους. Η Ζωή πάλι κινδυνεύει ακόμα από τα σκοτεινά της μυστικά και πρέπει να βρει τη δύναμη να ζητήσει βοήθεια. Μέσα σε όλα ο Ίσσαρης κάνει συμφωνία με έναν μαθητή του Νικόλα, ενώ πλησιάζει τον Βανδώρο ένας αναπάντεχος εχθρός.

Το μυστικό

Ο Νικόλας αρχίζει να καταλαβαίνει ότι η κόρη του Νάσια δεν θα βγει ποτέ από την εντατική και πως δεν πρέπει πια να ελπίζει. Στο μεταξύ η συμμορία αρχίζει να διαλύεται σε επιμέρους συμμαχίες και τα μαχαίρια βγαίνουν επικίνδυνα και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό. Μέσα σε όλα ο Παύλος μαθαίνει ότι πρώην υπάλληλος του Βανδώρου αποτελεί μέλος της σπείρας των ληστών και αυτό δίνει μια νέα διάσταση στην υπόθεση. Ωστόσο αυτό είναι ένα στοιχείο που αποκαλύπτεται. Μένει να δούμε ποια είναι η σχέση της συμμαθήτριας της Νάσιας με έναν από τους ληστές, ποιο μυστικό συνδέει μια καθηγήτρια με τον Βανδώρο και τι αγνοεί ο Νικόλας για το δάνειο της γυναίκας του.

Πηγή: Ί

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κάνε ότι κοιμάσαι: «Αυτό είναι "Κοιμάσαι όρθιος"» - Έξαλλοι οι τηλεθεατές με την σειρά της ΕΡΤ

«Λένε ότι σε αυτή την αρρώστια...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου για την μάχη που έδωσε