Από Έφη Εκίζογλου

Η σειρά Maestro ήρθε φέτος στο Mega κι από τα δυο πρώτα κιόλας επεισόδια έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Χαρακτηριστική απόδειξη αυτού, τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει κάθε φορά που προβάλλεται.

Κι εκεί που, μια Πέμπτη έχουν και περιμένουν πως και πως οι τηλεθεατές για να το απολαύσουν αυτή την Πέμπτη το Mega αποφάσισε να πορευτεί χωρίς Maestro και μάλιστα αντί να το ανακοινώσουν επίσημα, απλά στο trailer που κυκλοφόρησε για το νέο επεισόδιο (το οποίο θα δείτε παρακάτω) γράφει ότι θα προβληθεί στις 3/11... Δηλαδή την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Γιατί δεν θα προβληθεί επεισόδιο Maestro

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tv-24.gr, το Mega αποφάσισε την επόμενη εβδομάδα να μην προβάλει επεισόδιο της σειράς γιατί είναι παραμονή της 28ης Οκτωβρίου, της εθνικής επετείου, κι επομένως το κανάλι θέλει να προβάλλει κάποια σχετική ταινία ή αφιέρωμα.

Τι θα δούμε στο τρίτο επεισόδιο της σειράς (3/11)

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, θα δούμε την οικογένεια της Κλέλιας να συγκρούεται, με την ίδια να επιτίθεται στη μάνα της, λέγοντας πως δεν είναι αρκετά καλή μητέρα. Εκείνη αλλά και ο αδερφός της μαθαίνουν για την εγκληματική δράση των γονιών τους.

Η Κλέλια τελικά βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Ορέστη, όπου οι δυο τους έρχονται πιο κοντά.

Η Χάρις συμβουλεύει τον Ορέστη να είναι προσεκτικός και να προσέχει την εγγονή της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: Το αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Το μυστικό πίσω από το πιάνο της Κλέλιας Ανδριολάτου

Maestro: «Προσπάθησα να μην προσβάλλω, να μη σοκάρω!» - H εξομολόγηση του Παπακαλιάτη για την σκηνή του ξυλοδαρμού με την Μαρία Καβογιάννη

TAGS