Από Ελένη Μήτση

Η καπετάνισσα γλίτωσε από τον νόμο, αλλά από θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού θα έρθει αντιμέτωπη με τη μοίρα της, καθώς τα άσχημα νέα για το σπίτι της δεν έχουν τελειώσει ακόμα.

Μια δική της προσωπική στιγμή θα είναι η αφορμή να κινδυνέψει η ζωή της και το σπίτι της. Κάθεται στο γνωστό, σημείο, που βρίσκεται η φωτογραφία του Βασίλη και ανάβει το καντήλι του, με σκοπό να μιλήσουν με τον δικό της τρόπο.

Ο Παύλος κρατάει στο χέρι την Καλλιόπη

Κάτι πάει λάθος και αρπάζει το φυτίλι με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες το πατρικό των Σταματάκηδων. Τότε είναι, που θα βρεθεί μπροστά της ο Παύλος, ο οποίος θα τη σώσει από το μοιραίο, αλλά όχι βέβαια χωρίς αντάλλαγμα.

Θα βρει την ευκαιρία και θα επαναφέρει το ζήτημα των περιουσιακών και της κληρονομιάς και έτσι θα αναφερθεί στα χωράφια του Άγγελου. Η Καλλιόπη, προφανώς και δε θέλει να τα δώσει, αφού και με τον Άγγελο είχε διαμάχη επί του θέματος. Αν δεν ήταν όμως, θα είχε καεί ζωντανή εκείνη και το σπίτι της...(δείτε εδώ τις σοκαριστικές εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας).

Καλλιόπη Παύλος Σασμός

Ο εκφοβισμός της καπετάνισσας στην Αργυρώ

Οργή και πόνο εξακολουθούμε να βλέπουμε στο Σασμό, καθώς οι φόνοι και απώλειες σε κάθε επίπεδο αναγκάζουν τους βασικούς ήρωες να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή τους.

Η Αργυρώ απεγνωσμένη θα φύγει προς το σπίτι στο χωριό με σκοπό να βρει τον εαυτό της και από την άλλη ο Αστέρης εγκαταλείπει την Κρήτη και διαφεύγει για αλλού μιας και η ζωή του στο νησί έχει καταστραφεί.

Η Καλλιόπη αισθάνεται, πως χάνει για άλλη μια φορά το κοπέλι της και όπως έχει συνηθίσει τα βάζει με τον πρόσωπο, που της προκαλεί την ταραχή. Θα συμπέσει λοιπόν με την Αργυρώ και τότε το ξέσπασμα της δε θα έχει προηγούμενο (δείτε εδώ τις σοκαριστικές εξελίξεις της εβδομάδας).

Σασμός Καλλιόπη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έπιασαν και οι δύο σειρές 20ρι την Πέμπτη 20/10 - Σασμός vs Γη της ελιάς

Σασμός εξελίξεις (24-27/10): Παντρεύονται Μαθιός και Βασιλική - Ο Αστέρης εγκαταλείπει για πάντα την Κρήτη