Από Ελένη Μήτση

Μπορεί οι νέες παραγωγές στην τηλεόραση να είναι πολλές και το τηλεοπτικό κοινό να μην ξέρει προς τα που να κατευθύνει το ενδιαφέρον του, ωστόσο νέες σειρές έρχονται προσεχώς.

Σε ό,τι αφορά τον Alpha δίνει έμφαση στη μυθοπλασία, με τον Γιατρό να είναι στα σκαριά για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν. Οι συμμετοχές των ηθοποιών θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες, όπως και η πλοκή της ιστορίας. Πιο αναλυτικά, έχει γινεί γνωστό πως θα δούμε ηθοποιό από τις Άγριες μέλισσες να μπαίνει και εκείνη στο έργο.

Η σειρά στην οποία θα δούμε τη Σοφούλα από τις Άγριες Μέλισσες

Ο λόγος για τη Βίκυ Διαμαντοπούλου, την οποία είχαμε δει να παίζει στο σίριαλ εποχής του ΑΝΤ1, στο ρόλο της 19χρονης Σοφούλας. Περισσότερα για τον νέο χαρακτήρα της δεν ξέρουμε ακόμα στοιχεία, αλλά σίγουρα θα είναι μια ενδιαφέρουσα συμμετοχή.

Σοφούλα

Λίγα λόγια για τη Βίκυ Διαμαντοπούλου

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου αποφοίτησε από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Φοιτά στη Δραματική Σχολή του Νέου Ελληνικού Θεάτρου Γιώργος Αρμένης. Στην τηλεόραση έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο συμμετέχοντας στην κωμική σειρά του Ant1 “Daddy Cool”. Η μαμά της είναι νοσηλεύτρια και ο μπαμπάς της είναι φωτογράφος αλλά και ηλεκτρολόγος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

3 μήνες μετά το φινάλε - Η απόφαση που πάρθηκε για τις Άγριες Μέλισσες

Τελείωσαν πριν από 3 μήνες και τρεντάρουν στο Twitter - Τι συμβαίνει με τις Άγριες Μέλισσες