Από Ελένη Μήτση

Νέο επεισόδιο θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό για την νέα κωμική και ταυτόχρονα αστυνομική σειρά με το επεισόδιο της Δευτέρας 17/10 για το ''Εκτός υπηρεσίας'' να είναι απολαυστικό. Σε αναζήτηση είναι όλοι σχετικά με τα κόκκαλα Ντάντουλα με το αδιέξοδο να είναι πάρα πολύ κοντά τους.

Όσα θα δούμε τη Δευτέρα 17/10 στη σειρά ''Εκτός υπηρεσίας''

Η κυρία Γεωργία και τα ανίψια της έχουν συλληφθεί και τα τρία μέλη του τμήματος, καθώς και η Γιώτα, συνειδητοποιούν ότι δεν συμφέρει κανέναν να φτάσει αυτή η υπόθεση στον εισαγγελέα. Έτσι αποφασίζουν να τους φυγαδεύσουν σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα.

Παράλληλα, η Μπόμπα εκβιάζει την Ανκίτσα για τη σχέση της με τον Στρατή και έτσι η Ανκίτσα ξαναγίνεται κατάσκοπος. Η Σοφία δεν καταφέρνει να βάλει μπροστά το περιπολικό και αναγκάζεται να ζητήσει το αγροτικό του Γιάνναρου για τη μεταφορά των λαθρεμπόρων.

Οι εξελίξεις της σειράς για την Τρίτη 18/10

Ο Νερατζάκης είναι αγνοούμενος και ξαπλωμένος στο κρεβάτι της Σοφίας. Την ίδια ώρα τα δύο χωριά είναι αποφασισμένα όσο ποτέ να βρουν τον ένοχο της αρπαγής των οστών και οι τρεις αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν τον αποδιοπομπαίο τράγο. Την ίδια ώρα και ενώ η πίεση ανεβαίνει, ο Αλέκος βρίσκει τον «ένοχο» στα σκοτεινά κιτάπια της ελληνικής συνωμοσιολογίας. Το σχέδιο είναι τραβηγμένο αλλά Σοφία και Μένιος συμφωνούν. Παράπλευρη απώλεια ο Νερατζάκης που παρεξηγεί και ξαναζεί το αμαρτωλό παρελθόν του.

Εκτός Υπηρεσίας νέα επεισόδια 17-18/10

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτός Υπηρεσίας εξελίξεις (10/10): Ο βουλευτής το σκάει - Τα κόκκαλα του Ντάνουλα εμφανίζονται από το πουθενά

Εκτός Υπηρεσίας εξελίξεις (11/10): Σε αδιέξοδο οι αστυνομικοί - Τα κόκκαλα δεν είναι του Ντάντουλα