Από Στέλλα Μούτσιου

Μετά τα ευτράπελα στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς "Εκτός Υπηρεσίας", την Δευτέρα 10/10 έρχονται νέα ξεκαρδιστικά σκηνικά για να "ξετρελάνουν" το κοινό. Ο βουλευτής είναι στα χέρια του Αλέκου και του Μένιου και μεταφέρεται στο πορτπαγκάζ τους. Ένα ατύχημα, όμως, θα τον βοηθήσει να αποδράσει.

Οι σημερινές (10/10) εξελίξεις της σειράς "Εκτός Υπηρεσίας"

Ο Αλέκος με τον Μένιο έχουν βάλει τον Νερατζάκη στο πορτμπαγκάζ του περιπολικού, για να τον μεταφέρουν στο σπίτι της Σοφίας. Όμως τα πράγματα παίρνουν διαφορετική τροπή, όταν το περιπολικό παθαίνει βλάβη και ο βουλευτής το σκάει! Η Σωτηρία έχει φάει τον τόπο να βρει τον πατέρα της, ενώ ο Νιόνιος φέρνει μαντάτα στον Σβίγγο, που θα του σηκωθεί η τρίχα.

Η κρυφή σχέση της Ανκίτσας με τον Στρατή κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στον Μένιο! Η Σοφία δέχεται απροειδοποίητη επίσκεψη από τον Γιάνναρο στο σπίτι της και όταν ανοίγει τα πεσκέσια που της έφερε, προς μεγάλη της έκπληξη, βλέπει μέσα τα λείψανα του Ντάντουλα!

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Τρίτης 11/10

Οι τρεις αστυνομικοί έχουν καταλάβει ότι η Γιώτα, ο βουλευτής και ο Μπούκουρας είναι μια ομάδα και προσπαθούν να καταλάβουν τι τους συνδέει και ποιος είναι ο σκοπός τους. Η Σωτηρία με την Τοτίνα καταστρώνουν σχέδιο για να μπουν στο σπίτι της κυρά Γεωργίας, ώστε να διαπιστώσουν αν όντως η τρελή του χωριού κρατάει όμηρο τον πατέρα της. Ο Σβίγγος εκβιάζει την Ανκίτσα ότι θα πει στον γιο της για τη σχέση της με τον Στρατή και εκείνη δέχεται να προδώσει το Ποθητό.

Η Σωτηρία παραδέχεται στον Αλέκο ότι ο πατέρας της ξέθαψε από την αυλή της κυρά Γεωργίας τα κόκαλα του άντρα της, για να τα παρουσιάσει ως λείψανα του Ντάντουλα. Ο Μένιος πάει πίσω στο σπίτι της κυρά Γεωργίας για να θάψει ξανά τα κόκαλα, αλλά για κακή του τύχη θα τον κάνει τσακωτό. Ο ερχομός της Σοφίας και του Αλέκου θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και οι τρεις αστυνομικοί θα βρεθούν μπροστά σε ένα άνευ προηγούμενου αδιέξοδο…

Εκτός Υπηρεσίας εξελίξεις (10-11/10)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτός υπηρεσίας: Χαμός με τα κλεμμένα κόκαλα του Ντάντουλα - Θα κάνουν νέο έγκλημα οι 3 αστυνομικοί;

Εκτός Υπηρεσίας: Θα γεμίσουν το άδειο φέρετρο με ό,τι βρουν - Σε απόγνωση οι αστυνομικοί