Από Ελένη Μήτση

Η Ερτ φαίνεται, πως έχει βάλει για τα καλά μπρος για μυθοπλασία, αφού ξεκινάει τα γυρίσματα άλλης μια καινούργιας σειράς, η οποία έχει σκοπό να δώσει έναν ανέμελο και εντελώς διαφορετικό αέρα σε σχέση με τον υπάρχοντα ανταγωνισμό.

Ο λόγος λοιπόν για την Παραλία, ένα σίριαλ, του οποίου τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβρη και μάλιστα μετά τις 20 του μήνα. Μεγάλο μέρος της πλοκής αφορά στην Κρήτη, στην παραλία Μάταλα εκεί, όπου θα διαδραματιστεί μεγάλο μέρος της ιστορίας.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά ''Παραλία''

Το καστ θα είναι πολλά υποσχόμενο, αφού θα δούμε ηθοποιούς, που απέχουν εδώ και πολύ καιρό από την τηλεόραση. Τέλος και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να δούμε επεισόδια από τις αρχές του Δεκέμβρη, τα οποία θα φτάνουν τα 2 έως και 3 την εβδομάδα.

Η Παραλία

Όσα θα δούμε στο σίριαλ

Παράφοροι έρωτες, έγκλημα, μυστήριο, μουσικές, πάρτι, ελευθερία, χορός. Η εποχή των χίπηδων αναβιώνει στην «Παραλία», τη νέα σειρά της δημόσιας τηλεόρασης και στην πιο φημισμένη παραλία της Κρήτης, τα Μάταλα, με κεντρικούς ήρωες δύο νέους που ψάχνουν να βρουν το καλοκαίρι της αγάπης.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η ΕΡΤ συνεχίζει την πορεία που χάραξε στη μυθοπλασία μεταφέροντας στη μικρή οθόνη σειρές βασισμένες σε αξιόλογα βιβλία. Ενα από αυτά είναι και το μυθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή με τίτλο «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» που κατάφερε να κάνει αίσθηση με την κυκλοφορία του και να προσελκύσει αμέσως το ενδιαφέρον εταιρειών παραγωγής για τη μεταφορά του στη μικρή οθόνη. Πρόκειται για μια συγκινητική ιστορία που θα μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην Κρήτη. Με μοναδικό σκηνικό την πιο ξέγνοιαστη παραλία του κόσμου, τα φημισμένα Μάταλα, υπό τους διάσημους ήχους των τραγουδιών της Τζόνι Μίτσελ και του Μπομπ Ντίλαν, που πέρασαν από εκεί, αναβιώνει η ιστορία των χίπηδων κάτω από τον μοναδικό ήλιο της Κρήτης που τους υποδέχτηκε. Κεντρική ηρωίδα είναι ένα κορίτσι, που πίστευε πως η μεγαλύτερη ελευθερία της καρδιάς είναι να μπορεί να ανήκει, και ένα αγόρι, που δεν μπορούσε να ερωτευτεί. Η σειρά θα έχει τον τίτλο «Η παραλία» και αποτελεί μια ιδέα της Πηνελόπης Κουρτζή και της Αυγής Βάγια. Η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει την υλοποίηση είναι η Foss Productions.

Δανάη Μιχαλάκη πατέρας

Όσο για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι αποτελείται από δύο ιδιαίτερα αγαπημένους ηθοποιούς, τη Δανάη Μιχαλάκη που εδώ και τρία χρόνια πρωταγωνιστούσε στις «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, και τον Κώστα Νικούλι ο οποίος με τη συμμετοχή του στον «Σασμό» του ALPHA άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Μάλιστα, ρόλο στη σειρά θα έχει και ο πατέρας της Δανάης, Γιώργος Μιχαλάκης, ενώ το καστ συμπληρώνουν ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Μάκης Παπαδημητρίου.

Το βιβλίο έχει γίνει και ταινία μικρού μήκους, με το ίδιο τίτλο, «Η παραλία» σε σκηνοθεσία Ειρήνης Λουκάτου με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κουκουράκη, ο οποίος είναι ο τελευταίος που συμφώνησε να συμμετέχει και στο πρωταγωνιστικό τιμ της σειράς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 2 χρόνια - Ο μεγάλος ηθοποιός που θα παίξει στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Από το ''Έρωτας μετά'' είχαμε να τη δούμε - Επιστρέφει στην ΕΡΤ η...