Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στα νέα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στο Εκτός Υπηρεσίας (17-18/10)θα δούμε ότι τα ανίψια της κυρίας Γεωργίας μαζί με εκείνη φυγαδεύονται όσο η Μπόμπα εκβιάζει την Ανκίτσα. Λίγο αργότερα, ο Νερατζάκης θα ζήσει ξανά το αμαρτωλό παρελθόν του.

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα (17-18/10) στο Εκτός Υπηρεασίας

Δευτέρα (17/10)

Η κυρία Γεωργία και τα ανίψια της έχουν συλληφθεί και τα τρία μέλη του τμήματος, καθώς και η Γιώτα, συνειδητοποιούν ότι δεν συμφέρει κανέναν να φτάσει αυτή η υπόθεση στον εισαγγελέα. Ετσι αποφασίζουν να τους φυγαδεύσουν σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα.

Εκτός Υπηρεσίας εξελίξεις 17-18/10

Παράλληλα, η Μπόμπα εκβιάζει την Ανκίτσα για τη σχέση της με τον Στρατή και έτσι η Ανκίτσα ξαναγίνεται κατάσκοπος. Η Σοφία δεν καταφέρνει να βάλει μπροστά το περιπολικό και αναγκάζεται να ζητήσει το αγροτικό του Γιάνναρου για τη μεταφορά των λαθρεμπόρων.

Τρίτη (18/10)

Ο Νερατζάκης είναι αγνοούμενος και ξαπλωμένος στο κρεβάτι της Σοφίας. Την ίδια ώρα τα δύο χωριά είναι αποφασισμένα όσο ποτέ να βρουν τον ένοχο της αρπαγής των οστών και οι τρεις αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν τον αποδιοπομπαίο τράγο. Την ίδια ώρα και ενώ η πίεση ανεβαίνει, ο Αλέκος βρίσκει τον «ένοχο» στα σκοτεινά κιτάπια της ελληνικής συνωμοσιολογίας. Το σχέδιο είναι τραβηγμένο αλλά Σοφία και Μένιος συμφωνούν. Παράπλευρη απώλεια ο Νερατζάκης που παρεξηγεί και ξαναζεί το αμαρτωλό παρελθόν του.

Εκτός Υπηρεσίας νέα επεισόδια 17-18/10

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ποιος Παπαδόπουλος εξελίξεις (19-20/10): Ο Αλέξανδρος θέλει να εμποδίσει τη σχέση του Θάνου με την Εριέττα

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις (17-21/10): Ο Ιάσονας πυροβολεί τον Μάρκο