Από Πέννυ Μαστοράκου

Απόψε Σάββατο 8/10 οι χρήστες του Twitter, έχουν βάρδια στην πλατφόρμα, καθώς εκτός από τα σχόλιά τους για την Καίτη Γαρμπή στο J2US, έχουν πάρει φωτιά και με την ερμηνεία της Πηνελόπης Πιτσούλη, η οποία για ακόμη μία φορά δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και γέλιου, στο Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη!

Η σειρά είναι δεύτερη μέρα στον αέρα (δείτε εδώ πως τα πήγε σε νούμερα στην πρεμιέρα) και ήδη με τις ατάκες και την πλοκή της, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, και είναι trend στα social εδώ και λίγες ώρες!

Οι επικές ατάκες της Πιτσούλη στο Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη!

«Είναι ένα κορίτσι που...» - Η Νίκη Λάμη αποκαλύπτει για τον ρόλο της

Το βράδυ της Παρασκευής 7/10 η σειρά "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" έκανε πρεμιέρα και μία από τις τρεις πρωταγωνίστριες, η Νίκη Λάμη, βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, για να μιλήσει για τον ρόλο της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην συνεργασία της με το γνωστό σκηνοθετικό δίδυμο, με το οποίο συνεργάζεται για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό επίπεδο, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και διάφορες λεπτομέρειες για τα παιδικά της χρόνια.

«Η Μαίρη μου είναι ένα κορίτσι που είναι ακόμα ελεύθερο και ανεξάρτητο. Θέλει όμως να κάνει οικογένεια και παιδάκια. Βγαίνει ραντεβού και με άλλους εκτός από το Γιάννη Τσιμιτσέλη γιατί ψάχνει να βρει το ιδανικό», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Πλακώθηκαν στα γυρίσματα του Μαίρη Μαίρη Μαίρη - Πρωταγωνίστρια του καυγά γνωστή ηθοποιός

«Δεν συναντιόμαστε» - Η αλήθεια για την σχέση της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη πίσω από τις κάμερες