Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (13/10) επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Star, Τρία Μίλια (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες), μιας και ο Νικόλας θα λάβει ένα μυστηριώδες γράμμα από τη Σουηδία που θα τον αναστατώσει ιδιαίτερα.

Τι θα δούμε σήμερα (13/10) στα Τρία Μίλια

Μετά τις υπόνοιες που αφήνει ο Ευθύμης σχετικά με τον Τίμο και τη σχέση του με τη μαφία, η Δέσποινα αποφασίζει να τον επισκεφθεί στη φυλακή. Ο Νικόλας λαμβάνει ένα μυστηριώδες γράμμα από τη Σουηδία. Ο Πέτρος είναι συντετριμμένος μετά τον χωρισμό του από την Κλειώ και ζητάει τη βοήθεια της Φωτεινής. Ο Ευθύμης υποπτεύεται το παιχνίδι που παίζει η Λίζα, αλλά αποφασίζει να πάει με τα νερά της. Ο Γεράσιμος γίνεται έξαλλος όταν ανακαλύπτει μια ακόμα συνωμοσία του Τίμου. Ο Στέφανος, όμως, βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να δημιουργήσει προβλήματα στη Φωτεινή και τον Μιχάλη.

Τρία Μίλια Φωτεινή

Ο Τίμος αποφυλακίζεται

Ο Μιχάλης, ο Στέφανος και η Φωτεινή έχουν πάει σε ένα οινοποιείο για μια εκδήλωση οινογευσίας. Εκεί συναντούν τη Μάνια. Η Δέσποινα επισκέπτεται τον Τίμο στη φυλακή. Οταν της ζητάει να πληρώσει την εγγύηση της αποφυλάκισής του, εκείνη αρνείται και εκείνος σοκάρεται. Ο Τίμος παίρνει ένα ακόμα μυστηριώδες μήνυμα. Η Ελένη, έχοντας πιει λίγο παραπάνω, νιώθει μια ξαφνική έλξη για τον Χάρη…

Ο Ευθύμης βρίσκει τη Λίζα να ψάχνει την ντουλάπα του και της λέει: «Θέλω χρόνο για να αποφασίσω πώς θα εξελιχθεί η σχέση μας. Δεν έχω συνηθίσει να ψάχνουν στα κρυφά τα πράγματά μου». Οι εξηγήσεις της δεν είναι ικανοποιητικές και της ζητάει να φύγει από το σπίτι του. Ο Τίμος μαθαίνει πως η εγγύησή του έχει πληρωθεί και αποφυλακίζεται. Ο νευρολόγος βλέπει τις εξετάσεις της Κάτιας και πληροφορεί τον Μιχάλη πως η εξέλιξη της υγείας της είναι πολύ ικανοποιητική.

Η Φωτεινή δέχεται στο ιατρείο μια απρόσμενη επίσκεψη από τη Μάνια. Ο Γεράσιμος και η Κάτια εκπλήσσονται από την επιθετική συμπεριφορά του Αχιλλέα και η Κάτια αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Ο Μάρκος αποκαλύπτει στον Τίμο πως αυτός ήταν που πλήρωσε την εγγύηση της αποφυλάκισής του και απαιτεί τη συνεργασία του για να ανακαλύψουν το δολοφόνο του Μερκίνη. «Οπως σε βοήθησα εγώ, θα με βοηθήσεις κι εσύ. Μου το χρωστάς και μην τολμήσεις να εξαφανιστείς γιατί θα σε βρω. Ξέρω ακόμα πού θα βρω και την οικογένειά σου», τον απειλεί ο Μάρκος. Την ίδια νύχτα γίνεται ληστεία στο σπίτι της Φωτεινής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιάννης Ποιμενίδης - Τρία Μίλια: «Υπάρχει έλξη ανάμεσα στον Στέφανο και τη...»

Ευγενία Παναγοπούλου - αποκλειστικό: «Η καρδιά της Φωτεινής είναι δοσμένη στον Μιχάλη»