Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η δράση του Θανάση στη Γη της Ελιάς φτάνει στο τέλος της. Μετά από όσα είδε η Ασπασία και τα είπε στην Αρετή, η τελευταία ανέλαβε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει. Όταν πια καταλαβαίνει ότι ο Θανάσης είναι απατεώνας και πουλούσε έρωτα σε όλες για να βγάλει χρήματα, αποφασίζει να τον εκδικηθεί.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η εκδίκηση των γυναικών στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς το τέλος του Θανάση

Όλες μαζί, η Αρετή, η Αναστασία και η Ασπασία παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους και κρατούν τον Θανάση παρά τη θέλησή του, με στόχο να τους επιστρέψει τα χρήματα που του δάνεισαν. Η Αναστασία φοβάται και κάνει πίσω, ενώ η Αρετή με την Ασπασία, πιο δυναμικές, τελικά λυγίζουν τον Θανάση, ο οποίος αναγκάζεται να τους επιστρέψει τα χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1 ευρώ!

Γιατί δεν έχει σήμερα (12/10) Γη της Ελιάς

H Γη της Ελιάς αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού, ωστόσο η αλήθεια είναι πως απόψε (12/10) η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου θα βρεθεί εκτός του προγράμματος του Mega.

Συγκεκριμένα, στις 21:00 θα προβληθεί σε επανάληψη το Μαίρη Μαίρη Μαίρη, στις 21:30 Pre Game: Μπαρτσελόνα - Ίντερ, ενώ στις 22:00 ο αγώνας Μπαρτσελόνα - Ίντερ.

Μια συναρπαστική και καθοριστική ποδοσφαιρική βραδιά έρχεται ζωντανά στο MEGA την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, στις 22:00. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ίντερ στο Καμπ Νου για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League και ο ηττημένος του αγώνα δύσκολα θα μπορέσει να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι νίκησε στο Μιλάνο με σκορ 1-0 και έχει το πλεονέκτημα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου. Ο Τσάβι και ο Λεβαντόφσκι θα πρέπει να νικήσουν και με διαφορά τερμάτων για να κυνηγήσουν την πρόκριση στη φάση των «16». Πρόκειται για ένα ντέρμπι «ζωής ή θανάτου» χωρίς περιθώρια για απώλειες. Τον αγώνα περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

Αμέσως μετά, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και ο Αντώνης Καρπετόπουλος, στην Post-Game εκπομπή, παρουσιάζουν όλα τα ματς της αγωνιστικής και τα σενάρια για τις προκρίσεις στους ομίλους.

Το MEGA φέρνει, κάθε Τετάρτη, ποδοσφαιρικό υπερθέαμα ελεύθερα στις οθόνες μας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Βαρύ πένθος για τους Βρεττάκους - Νεκρός ο...

Γη της ελιάς spoiler: Τελειώνει το μαρτύριο της Αθηνάς - Σε αυτόν τα οφείλει όλα